Přehled posledních diskuzních příspěvků

Má svůj příběh

Jana Šenbergerová 8.4. 21:21
Zuzanko, váš příběh je nejen dojemný, ale také krásně napsaný a já si moc vážím toho, že jste ho věnovala mně. Moc hezký dárek jsem od vás dostala. Děkuji!

Vrabci

Zuzana Pivcová 8.4. 20:37
Ano, my jsme to před lety se sestrou také zjistily, že se ztratili vrabci. Pak jsem byla v roce 2002 na Maltě a tam ve Valletě v parku bylo všude plno vrabčáků. Vzpomínám, jak mě to potěšilo, že jako druh nevymřeli, že jsou někde, kde jim je dobře. A najednou se vrátili zase i k nám.

Super pomocník

Jana Šenbergerová 8.4. 17:48
Jednu takovou mám doma a nedám na ni dopustit, i když ještě pořád mám i ty klasické. Pěkně jste ji představila.

Pytlíky a sáčky

Jana Šenbergerová 8.4. 16:13
Až nám jednou naše Zem nevratné obaly vrátí, nejednomu člověku život se tím zkrátí... Kvůli svému pohodlí jsme se s ní nepohodli. Už k nám ztrácí důvěru, všichni žijem z úvěru. Konec bude žertů, všichni půjdem k čertu.

Pane kolego, chytáček!

Jana Šenbergerová 8.4. 12:00
Na dráze se děly a dějí věci! Pěkně o nich píšete.

Moje vzpomínky a naděje

Zuzana Pivcová 8.4. 08:47
Prázdné ruce jako ideální stav k objímání bez překážek, to se mi moc líbí. A víru jsem neztratila nikdy i přes řadu zdánlivých zklamání.

Jak hvězdný prach

Nina Šachová 8.4. 07:11
Křehoučká, překrásná básnička opravdu jak hvězdný prach....

Uprostřed milování

Jana Šenbergerová 7.4. 19:42
Krásné verše o milostném životě...

Holohlaví muži by si měli dávat větší pozor na srdce

Zuzana Pivcová 7.4. 15:13
No, můj tatínek měl vlasy, byl štíhlý a nekouřil, neměl k tomu dědičné dispozice, a zemřel na srdeční chorobu v poměrně mladém věku. Takže patřil asi k těm výjimkám, potvrzujícím závěry výzkumů.

Jak jsem pekla kuře

Jana Šenbergerová 7.4. 14:35
Život tropí hlouposti, a my mu občas hezky pomůžeme. Připomnělo mi to, jak jsme s dcerou upekly v troubě polštářek s višňovými pecičkami, kterým jsme chtěly nahřát bolavé bříško vnučce. Jí se ulevilo, a my na polštářek dočista zapomněly. Když ho zeť objevil, vypadal jako spálený borůvkový koláč. Chvíli jsme nechápavě hleděly, a nakonec si vzpomněly. Pěkně jsme se všichni nasmáli, i když nás ztráta léčebného prostředku dost mrzela. Pěkně jste to napsala. Děkuji.

Děkuji

Zuzana Pivcová 7.4. 09:23
Děkuji. A máte krásné fotky na profilu.

Patříme k sobě

Jitka Chodorová 7.4. 00:32
Jen tak dárky nedostávám,i když od jisté doby ano,co jsem poznala Jarmilku a pak následně tebe a další kamarádky z internetu,tak jsem občas obdarována.Můj monogram v písku u moře mě doslova šokoval,vůbec by mě nenapadlo,že někdo na mě může myslet,teď jsi to navýšila krásnou básničkou a já ti za to Zuzko mnohonásobně děkuji,jsem tak dojata,že nejsem schopna složit žádný děkovný verš.

Má různé podoby

Jana Šenbergerová 6.4. 17:48
Téma láska je nevyčerpatelné a vámi moc hezky pojaté.

Homo noeticus

Zuzana Pivcová 6.4. 16:52
Doufejme, že už se rodí nový typ lidí, ale zatím jsou to pouze jedinci. Ale Jiří na to zareaguje určitě lépe než já, já jsem proti němu v této oblasti jen velký laik.

In vino veritas

Zuzana Pivcová 6.4. 16:47
Skutečně moc dobré, to se Ti hodně povedlo, to je zkrátka Tvoje parketa.

Smůla na úrazy a nemoci se lepí na paty Býkům, Střelci mají štěstí

Zuzana Pivcová 6.4. 14:15
Co se týče charakteristik jednotlivých znamení, ty opravdu sedí. Právě tak osobní horoskopy, vypracované "na míru". Ale všeobecné předpovědi a statistické údaje, tam bych byla velmi zdrženlivá. Podle Astrologického kalendáře na roky 2013 - 16 jsem teď jako Beranka měla mít velmi pozitivní období v rovině zdraví a imunity. Místo toho já, která klasicky nemarodím a klasicky se neléčím, už tady víc než týden skučím s pásovým oparem, vyvolaným dle všeho extrémním stresem v práci. Takže všude zůstává to "ale" a různé vlivy a okolnosti, proto bych se smůlou a nemocemi u jednotlivých znamení vůbec nezabývala a zbytečně nezneklidňovala.

Na jevišti

Jitka Chodorová 6.4. 09:49
Krása Zuzko,úplně cítím to drama z tvých veršů a taky slyším hudbu,snad šanson...opravdu by jsi mohla psát texty paní Hegerové.

Romantické touhy: jarní piknik!

Jitka Chodorová 6.4. 00:54
Tak jste mě Dano dostala,větřík mě čechrá vlasy,kuřátko je zlatavé,vínko výborné a oči protějšku září štěstím,co víc si přát? Snad jen to jaro,ale však se ho dočkáme a všech slastí s ním spojených,ach....

Na císařský dvůr putovalo měsíčně padesát litrů Becherovky

Olga Štolbová 5.4. 14:32
Vážená redakce,nalákali jste mě,jdu si dát panáčka.

Mraky

Zuzana Pivcová 5.4. 14:14
Je to velmi podobné básni Muži, ale i sama skutečnost je podobná, s výjimkou možnosti zůstat. Je to krásné. Mám ráda mraky, jejich tvary, proměny, let, kdysi jsem tu měla Oblaka.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.