Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pět let v penzi a poslední sbohem
Jarmila Peerová 20.3. 07:58
Smutná realita dnešní doby,bohužel.Jen se obávám,aby naše děti či vnuci měli možnost alespoň těch 5-ti let důchodu....je to hrůzná představa,ale ze současných prognóz,koho by to překvapilo ? Své rozhořčení jste napsal za nás ostatní,díky...
Moje jistota
Jiří Libánský 19.3. 14:21
Je to krásná báseň o tom jak nejistá je jistota a naopak co všechno můžeme i ve všeobecné nejistotě nacházet a opřít se o to. Je nejen o hledání, ale i pochybnostech. Je o tom, že vztah je utkán z vůně, závanu větru, slunečních paprsků a jemné melodie. Nikoliv z ukut z pevné ale chladné oceli.
Láska a my
Jiří Libánský 18.3. 21:17
Opět krásná, avšak těžká poezie pro náročné. Doufám že bude dostatek čtenářů, kteří jí dokážou ocenit.
Tak ne
Olga Štolbová 18.3. 15:33
Zuzano,nenalézám slova,Vaše verše,které dnes nejsou
o lásce,jsou opravdu moudré.Díky
Variace na vitamínovou bombu z kysaného zelí
Eva Peckova 17.3. 23:26
Rychlý nepečený moučník:velikonoční vejce
rumové perníčky namočené všťávě a promačkané s máslem a marmeládou,vatvarovaná vejce namáčíme v čokoládě a necháme vychladnout!Moc chutné!
Miloš Kopecký miloval život, avšak měl nemocnou duši
Jaroslav Vopalecký 17.3. 12:07
Byl to geniální herec,jakých mnoho nebylo.Měli jsme my dříve narození štěstí,že jsme s ním prožili pekné herecké příležitosti ve kterých byl exelentní.Škoda že nemá adekvátního pokračovatele,ale to je vlastně i případ dalších herců.
Senioři mají vysokou motivaci učit se cizí jazyk, i když to jde o něco hůř
Zuzana Pivcová 16.3. 21:34
Za sebe můžu říct, že to považuji za velké štěstí, že jsem v minulém režimu vystudovala němčinu a praktický jazyk se naučila v NDR. Angličtinu jsem, kromě základů z dřívějška, přibrala až po čtyřicítce v 90. letech. Vůbec si nedovedu představit, že bych jezdila do zahraničí, byť třeba s CK s průvodcem na dovolenou, a tam se nedomluvila. Domluvit se ve světovém jazyce pro mě vždy znamenalo daleko hlubší poznání navštívené země a tamních lidí, navázání osobních přátelství, větší ochotu ze strany "domorodců" vůči mně. Je pravda, že asi patřím k lidem s určitým jazykovým nadaním, ale také jsem tomu sama hodně dala. A to dělám dodneška. Až přestanu pracovat, určitě budu chodit do nějakého cizojazyčného kurzu nebo společnosti.
Jistota v nejistotě
Olga Štolbová 16.3. 10:22
Čas lásku sice nevrátí,ale přnáší i jiné lásky.
Přeju trochu optimizmu a dobré nálady.
Co bylo, co zbývá
Nina Šachová 15.3. 11:26
Tak tohle |Ti Zuzko, nezávidím. Prožívaly jsme to všechny určitě mnohokrát životě a já jsem dnes šťastná, že mě tyhle bolavé rány už míjejí. Jak jsem nedávno napsala v básničce: Jsem klidná řeka, co se nevylévá ze břehů...
Památník nepřítomnosti
Zuzana Pivcová 15.3. 09:57
To je zvláštně zpracováno, vtipně i nostalgicky. Moc se mi to líbí.
Zima
Zuzana Pivcová 14.3. 09:04
Je to moc pěkné, akorát mě trochu mrzí, že obraty "vezmi mě za ruku, už nejsem v rozpuku" jsem měla v básničce Jaro se vrací, zveřejněné 10. 3.
Hádka
Zuzana Pivcová 13.3. 17:35
Sama hádky nemám ráda, ale vím, že někteří mají "italskou domácnost" a nevadí jim to. Máš to působivě zpracované.
Jarní bouře
Jitka Chodorová 13.3. 08:49
Taky jsi Zuzko jak jarní bouře,opět nemám slov do komentáře,snad jen jedno,líbí!
O ztracené inspiraci
Nina Šachová 12.3. 20:02
Výstižné, pravdivé a krásně do sebe zapadající slovíčka do dokonale zpěvných veršíků. Je to velmi čtivé. I mně se kamsi zatoulala milostná inspirace, znám to dobře, přesto věřím kouzlu jara, že se má tužka opět rozepíše.
Letní večer
Zuzana Pivcová 12.3. 07:37
Tahle se mi také moc líbí, ta náladovka. A aby to nebylo jednoduché, tak mezitím už mám nachystanou "Jarní bouře". :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.