Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kouzlo časů minulých: Pekař pan Borovička

Lidmila Nejedlá 10.9. 14:34
Pane Kašíku, to je tak hezké a milé vyprávění. Úplně tu vůni chleba cítím.

První kvalifikační krok vyšel, Česko - Nizozemsko 2:1

Lidmila Nejedlá 10.9. 14:18
Paní Šorejsová, Vy jste rozený sportovní komentátor Zápas jsem neviděla, ale přesně vím, jak probíhal. Díky

Dnes odehrají fotbalisté první kvalifikační zápas o účast na ME

Miroslav Štorch 10.9. 10:27
Ve sportu je možné všechno. Že outsider Česko porazí v prodloužení bronzové mužstvo z mistrovství světa v kopané. Na takových zápasech mají obrovské zisky sázkové kanceláře a stále jim rostou konta z naivních sázejících. Mnoho překvapení v tenisu na US Open - výpadky Kvitové, Halepové, Ivanovičové a mnohých dalších. Ve sportu je tolik faktorů, které ovlivňují výsledek, že se nikdy na 100% nedá předpovědět výsledek. Vliv má počasí, rozhodčí, zranění a forma hráčů a hlavně NÁHODA. Míč obránce skončí na tyči místo vedle branky a odražený míč dorazí Pilař - a česko porazí Holandsko. Trenér Vrba řekl - měli jsme ŠTĚSTÍ. Tím je řečeno vše. Díky paní Šorejsové za zasvěcené sportovní články.

Vikingy doprovázely na jejich výpravách často i jejich ženy

Katarina Schultzova 9.9. 20:29
Milujem historické romány z tohoto obdobia a vôbec z obdobia stredoveku.

Monte Carlo

Marie Magdalena Klosová 9.9. 19:22
Líbí se mi Vaše verše i veršíky.Je v nich kus života viděného s humorem,nadhledem ale i srdcem na dlani.Ta K 40.výročí sňatku mě dojala,jiné mě rozesmějí,TY "ze šuplíku" jsou "cítit"mládím.Tak ať se budíte často s nápadem.

Proč nemusím islám? Zvířata, jež odřezávají hlavy civilistům

Jan Blahoslav 9.9. 17:09
Také se mi z toho otáčí žaludek, konečně to někdo natvrdo napsal. Vidím, že máte pro strach uděláno, pane Horáčku. Pouštíte se do Rusáků, Arabů a všech nepravostí, což je mi sympatické. Doufám, že máte na svém hausbótě na Slapech spolehlivý sonar. S torpédy není až tak velká sranda...

Marin Čilič ovládl US Open, Jana Šenbergerová tipovačku

Miroslav Štorch 9.9. 13:53
Zdravím všechny fandy tenisu. V Chorvatsku se pochopitelně celkem dost slavilo vítězství Čiliče, i když je rodák z Bosny a Hercegoviny ze světově známého poutního městečka Medžugorje. Dostal chorvatské občanství a reprezentuje Chorvatsko. V televizi ukazovali přímý přenos jak se v jeho rodišti v noci hlasitě oslavovalo s vínem a rakijí po skončení utkání. Chorvat byl jasně lepší a důraznější. Nishikori byl nedávno zraněný a nehrál naštěstí ani v utkání s českým týmem v Davis Cupu na jaře. Partner paní Šenbergerové zvítězil v tipovačce asi zase systémem, který používal i na mistrovství světa v kopané. Na jedno utkání různé varianty- výhra 3:0 a současně tipovat počet setů v utkání 4. To je rozložení rizika tipů. Něco třeba vyjde :-) Gratuluji k vítězství, i když nebylo vidět po utkáních co kdo tipoval - jako na MS v kopané 2014. Tip na nulový počet tiebreaků opět nefungoval, tak už by to chtělo opravit. To píšu jako konstruktivní kritiku - nikoliv jako záminku ke kritice bodování :-) Lend kdysi údajně řekl : Tenis se sice hraje raketou, ale z 80 % ale hlavou. V tom má pravdu. V Davis-cupu nás asi nyní Francie doma převálcuje s Tsongou a Montfilsem. Uvidíme :-) Překvapení se občas stávají-

První rande na stará kolena

Jana Záhlavová 9.9. 12:35
Už mám docela dost těch sexistických průpovídek mého partnera Tomáše Horáčka. Takže se s dovolením ohradím. Pokud si myslí, že si dá na hausbótu po obědě sedmičku bílého, píše tyto nesmysly a mě to nevadí, tak říkám, že vadí. Trhni si nohou, Horáčku! A máš smůlu, že jsi mi koupil k Vánocům notebook, kde všechno vidím!

Meda Mládková: Je důležité zanechat něco mladé generaci

Hana Šorejsová 8.9. 21:18
Jak napsala Jitka Caklová, úžasná žena a patří ji dík, ale zda si váží Češi , co dokázala a jak bojovala , aby "byly "Sovovy mlýny" - na pražské Kampě, Nadací Medy a Jana Mládkových. Doporučuji.

Tenis je náročný sport

Hana Šorejsová 8.9. 21:10
Moc prima článek. Díky ! Nás tenistů v pokročilém věku, je zřejmě málo. Ale fandíme poctivě ! A dobře víme, jak to bývalo. Pan Miroslav Štorch dobře zná ze skutečnosti a své profese. Já tedy fandím "Samuraji Nishikorimu" byl by první Asiat, co by vyhrál grandslam. Už za 2 hodiny - Flushing Meadows !

Popelka

Jana Šenbergerová 8.9. 11:11
Zuzko, já mám spíš pocit, že z popela vybíráš jen vybroušené brilianty. Díky za ně!

US Open ovládla Williamsová, juniorku Češka Marie Bouzková

Miroslav Štorch 8.9. 10:30
Užívám si na dovolené moře a tipuji jen na dálku od Jadranu - viz foto http://mirek.st.sweb.cz/Sun-set-V.jpg Včera konečně někdo zahrál přesně tak, jak jsem si přál a tioval. Serena 2:0 a druhý set 6:3 a nenasazená Maruška Bouzková také 2:0 s klikou v tiebreaku. Chorvatská televize tady pochopitelně o Čiličovi mluví už týden a jsou s ním dlouhé rozhovory. Snad ten tlak unese. Nišhikori mi připadá jako vyškolený samuraj v boji s tenisovou raketou - neuvěřitelně rychlé reakce jako v karate a švih ruky bleskový. Djokovič se nestačil divit. Také díky paní Haně za perfektní články. Píšu tady nesoutěžní článek - Z deníku důchodce v Drveniku, kde bude hodně fotografií http://mirek.st.sweb.cz/Potapec-3m.jpg

Lesní studánka

Jitka Chodorová 8.9. 08:54
Často mívám oči orosené vzpomínkou,no a studánka v okmžiku svítání,to je sama živá voda.Moc se ti to Vladko povedlo.

Krása

Jana Šenbergerová 7.9. 21:56
To je ale krása!

Naše Lady Sympatie? Paní Lidmila Nejedlá!

Dagmar Králová 7.9. 20:01
Bohužel opět ovlivnili hlasování lidé, kteří před pár dny nebyli přihlášeni na i60.cz a nikdy tady nic nenapsali a ani se nenamáhali vyplnit si profil. Paní Nejedlé gratuluji a ti falešní hlasující ať se stydí, že se stali hlasovacími roboty podle záměrů známých osob.

Houbová omáčka z Janků

Alena Vávrová 7.9. 18:50
Růženko, dík za inspiraci, já měla dnes omáčku z darovaných hříbečků.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.