Přehled posledních diskuzních příspěvků
Senior policie: pozor na straky!
Zuzana Pivcová 28.7. 07:32
Já sama sice šperky nemám ráda a nenosím je, ale svěřit někomu soukromě zlato, byť proti potvrzení, to považuji až za naivně důvěřivé, asi jako dát někomu peníze, protože se mu porouchalo auto nebo si potřebuje zavolat atd. Jsem vyléčena od chvíle, kdy jsem mladé nešťastné dívce s tragickým příběhem dala peníze před kostelem a ona pak utíkala ke klukovi v povzdálí a oba se se smíchem bavili, jak jsem nalítla.
I ta největší bolest přebolí
Zuzana Pivcová 27.7. 18:31
Jsem ráda, že je nás tu víc sdílných. Díky, Vladko.
Ovlivňuje životní postoj naše zdraví?
Jana Šenbergerová 27.7. 14:25
Nejen postoj, ale každá naše myšlenka ovlivňuje nejen naše zdraví, ale celý náš život.
Na toto téma proběhlo ve světě už více průzkumů a výsledek byl vždy ve prospěch optimistů.
Heidelore Klugeová napsala báječnou knihu Optimisté žijí déle. Objevila jsem ji v naší městské knihovně a ráda se k ní čas od času vracím. Komu ale není dáno, nejenže v apatyce nekoupí, ale ani z žádné knihy nevyčte, protože je schopný vnímat jen to, co podporuje jeho pohled na svět.
Jsem moc zvědavá, jak to s optimisty dopadne u nás. Není umění být optimistou, když je člověk v pohodě.
Stojím na začátku
Milada Salajková 27.7. 09:44
Krásná, myšlenka a je silná. Zvláště v závěru : stojim na začátku. Vysoce cenim, múj stav je, ze stojim na konci. Odrážím se!
Potřebuji nutně zhubnout. Jenže, chci to doopravdy?
Eva Balúchová 27.7. 08:42
Pěkný článek,potvrzuje moji teorii,že každý musí chtít !!!A já chci,tak uvidíme....
Soutěž Lady Sympatie: Snažím se rozdávat lásku!
Katarina Schultzova 26.7. 15:40
Ste obdivuhodná žena
Věra Špinarová: Opravuji starý dům a jsem na to hrdá
Milada Salajková 26.7. 14:12
Je bezvadná, přeji ji i nám ať ji to ještě dlouho dobře zpivá.
Moje léto: Bükfürdö je pro zdraví i zábavu
Marie Novotná 26.7. 14:10
Už dávno si říkám proč s Tebou nejezdím.Hezké povídání a určitě krásný pobyt.Tiše ti tady závidím.Z minulosti se mi vybavuje tvoje vypravování už v autobuse a následně v reálu.Vždycky poutavé.Děkuji za vše.
Syndrom nové hračky
Iveta Balážová 26.7. 14:00
Podobně si hrál můj manžel s mobilem zhrub před rokem. Pěkně a vtipně jste to napsala :-)
Zdravé karbanátky z červené čočky
Milada Salajková 26.7. 10:44
Červená čočka je výborna na zahuštění guláše.
Letní čas
Jarmila Peerová 25.7. 17:56
Nápadité a moc hezké,,,,takhle krásně čarovat umí jen léto.Tak ať po " letně prožitém životě " přijde i blaženě modré stáří....
Rozhodnuto: důchody porostou jako před krizí
Květoslava HOUDKOVÁ 25.7. 04:53
No,aspoň něco ! V podzimu sdělil internet hranici chudoby v ČR: příjem menší než Kč 9683,- !! Ale jaký počet důchodců už se této částky ani nedožije? Důchody nejsou k žití, ale k přežívání od termínu k termínu. A letošní valorizace (u mne Kč 35,- = nestačí ani na balík toaleťáku, abych se mohla nas...)
Moje léto: Sama na přehradě
Zuzana Pivcová 24.7. 21:37
Vy jste, Danielo, opravdu příkladem toho, co člověk zvládne, když zvolí správnou cestu, ne proti sobě. Máte můj obdiv.
Šternberk a jeho okolí
Zuzana Pivcová 24.7. 18:58
Poté, co jsem Tě, Hanko, poznala osobně na srazu i60, jsem tím víc přesvědčena, že jsi pro vaše seniory ten nejsprávnější typ vedoucí.
Tady mají senioři opravdu Šanci
Hana Práglová 24.7. 14:30
Zuzko,díky za příspěvek.Fandím všem,kteří něco dělají pro seniory i těm,kteří se dokážou jakkokliv pobavit.Senioři zde asi jou opravdu spokojeni a to jen dobře.S tím,že by charita provozovala klub seniorů jsem se ještě nikde nesetkala.Zajímavý postřeh.
Monogram lásky
Zuzana Pivcová 24.7. 11:52
Bohužel mnoho vět, mnoho slibů a vůbec mnoho zdánlivě konstantních věcí nemá věčnou platnost, i když byly kdysi míněny zcela vážně a poctivě. Ale napsala jsi to moc hezky.
Psi dokážou žárlit jako lidé
Zuzana Pivcová 24.7. 11:45
Já myslím, že to je snad všeobecně známo. Žárlí i dva kocouři, žijící v bytě, když zavolám Čerte, nebo ho začnu hladit, okamžitě přiběhne i starší Míša a doslova se cpe pod ruku. Dva psi našeho známého, to je to samé, odstrkávají se navzájem, každý chce být u páníčka ten první. Kocour žárlí i na mobil, když sestra s někým mluví, budí to v něm velkou nespokojenost a naštvaně se dožaduje přednostně přízně on.
V centru Prahy budou šachovnice
Marie Novotná 23.7. 21:17
Šachy neumím hrát,ale viděla jsem jednu partii v Jáchymově,kde je šachovnice na terase jednoho lázeňského domu na zemi a figurky jsou-myslím-metrové.Krásný relax.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.