Přehled posledních diskuzních příspěvků
Horoskopičiny - Býci
Zuzana Pivcová 3.5. 07:14
Býk je normálně kliďas, ale když ho něco pořádně vytočí, tak i on dokáže mít ten "rudý hadr před očima" a pěkně se rozzuří. Jinak je ale ve srovnání s Berany jako já daleko menší plašan. A je pozitivní požitkář. Jako vždy se Ti charakteristika povedla, Jani.
Moje nejlepší dovolená v Soči
Zuzana Pivcová 3.5. 07:05
Byla jsem kdysi také v Soči, ale ještě mnoho let před Vámi, také v abcházské Gagře. Znám i ty výlety. A ačkoliv tam všude byla dost velká nouze, tak prostředí a příroda byly nádherné. A Gruzíni, ti byli někdo úplně jiný než Sověti, které nám doma pořád dávali za vzor.
V Adršpachu je první horolezecké muzeum
Zuzana Pivcová 2.5. 17:56
Olinko, nechceš se tam dojet podívat?
Párty i60
Jana Šenbergerová 2.5. 16:56
Husu jsem si nedala,
Hanku jsem tam potkala.
Domů jsme se rozjeli,
zůstali jsme přáteli.
Kam jinam na prvního máje než na Petřín?
Jana Šenbergerová 2.5. 16:45
Na Petříně je moc krásně. Škoda, že je tak daleko. Naposledy jsem tam byla, když kvetly růže.
Senior policie: diskrétní zóna
Jana Šenbergerová 2.5. 16:19
Květuško, nečekala jsem, že mě tímto vážným tématem pobavíš.
Senior policie: potupa v bankovním callcentru
Olga Štolbová 1.5. 09:24
Beo, moc dobře to znám, moje maminka byla osm let úplně slepá a nebylo to lehké. Přeju Ti samé milé lidi při všech úředních jednáních, a vlastně kdykoliv.
Moje nejkrásnější dovolená
Miroslav Štorch 1.5. 08:20
Také moc rád vzpomínám na písčité pláže Albeny kam jsme jezdili už v roce 1972 a byl to jeden z nejmoderněji postavených hotelových komplexů v Bulharsku. Chodili jsme pěškypo písčitém břehu až k zámečku Balčik. http://www.cestujeme-bulharsko.cz/albena/ Cestou jsme jako mladí narazili na nudistickou pláž, a pak jsme tam chodili už celých 14 dní. Taky s tím máme spojené krásné vzpomínky- jak jsme tam hráli mezinárodní volejbal s Bulhary, Němci, Poláky i Rusy.
Triola bude radit ženám při výběru spodního prádla
Zdena Marcinková 30.4. 20:57
Mám problémy s padáním ramínek téměř u každé podprsenky. Koupila jsem si silikonové podložky pod ramínka, ale problém jsem nevyřešila k úplné spokojenosti. Škoda, že Triola nepořádá podobnou akci také v našem regionu. Ráda bych si nechala odborně poradit. Děkuji.
Stalinův pomník otevře své útroby
Miroslav Štorch 30.4. 08:24
Ten snímek Stalinova pomníku mi připomněl mé dětství v Praze, kdy jsme chodili s rodiči na Letnou a obludný pomník tam strašil. Naštěstí ho časem odstřelili a zmizel stejně jako kult osobnosti Stalina.
Ještě před odhalením pomníku spáchal sebevraždu jeho autor český sochař Otakar Švec. Jako tvůrce pomníku měl psychické problémy a zemřel společně i se svou manželkou sochařkou Vlastou Švecovou. Údajně pod velkým politickým tlakem. Smutný osud umělců.
Tři povídky na tři
Helenka Vambleki 30.4. 00:27
Čtu, čtu náš fór. Teď jsu paf, tak moc? Toť gól! Jen tak dál!!!
Má vysněná dovolená
Zuzana Pivcová 29.4. 21:07
Moc hezké překvapení, Maruško, mám kolegu, který také Madeiru nesmírně chválí a nás všechny tam doslova cpe. Možná někdy. Zatím si prohlížím Tvé fotky, díky.
V mém srdci se záplatou
Jana Šenbergerová 29.4. 20:06
Lepší smyslné, než-li beze smyslu, lepší zalátané nežli děravé, lepší zmatená, než nedotýkaná.
Verše plné lásky skládá Zuzana.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.