Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vyhrajte přístroj Sodastream v soutěži magazínu i60 "Můj fígl"

Helena Abrahamová 7.11. 08:42
To může být zajímavá soutěž. Už se těším, jaké fígle se tu objeví.

Ruksakoví lidé

Marie Novotná 6.11. 19:29
Plně souhlasím.Bágly byly ,jsou a jak to vypadá,tak ještě dlouho budou.Moc hezky napsané.

Myslíte, že používáte zdravý rostlinný tuk? Možná je to jinak!

Jana Šenbergerová 6.11. 15:32
Co nevytvoří příroda, tomu je lépe se vyhnout, ale ... Často i to, co příroda vytvoří, člověk nakonec zpitvoří tak, že to víc škodí než prospívá. A pak, babo, raď.

Vítězka fotosoutěže L. Kozáková: Vzorem jsou pro mě Saudkovi

Jana Šenbergerová 6.11. 15:24
Bingo! Další dobrý nápad popovídat si s autory vítězných fotografií. Přeji paní Kozákové ještě hodně dobrých "úlovků" a moc jí přeji, že své snažení zúročila.

Kardio rehabilitace dokáží zachránit život

Jana Šenbergerová 6.11. 13:31
Před sedmi lety jsem se dostala měsíc po infarktu do lázní Teplice nad Bečvou. Denně jsem chodila pěšky několik kilometrů, chodila na procedury, ale hlavně byla pod lékařskou kontrolou. Hned z kraje jsem se dověděla, jakou zátěž si mohu dovolit, což mě především uklidnilo. Nemusela jsem se zabývat každodenními povinnostmi, takže jsem měla dost času se vším se v pohodě srovnat. Nedám na lázně dopustit. Je velká škoda, že se lázeňská péče omezuje. Za nejdůležitější však považuji změnu myšlení. Myšlenky mají ohromnou tvořivou, ale také zničující sílu.

Hledám tě, lásko

Jarmila Peerová 6.11. 12:53
Už minule jsem psala Jituško,že zraješ jako víno a dnes to opět potvrzuješ.Moc,moc pěkné....

Mrkání(2. část): Muzikanti, to sú chlapci

Jana Šenbergerová 5.11. 22:26
Moc pěkné vzpomínání na časy minulé. Už se těším na další část. :-)

Dietu už nedržím!

Jana Šenbergerová 5.11. 22:10
Hezky jsem si početla. Helenko, vzalas to za správný konec. Jen trvalou změnou může člověk dosáhnout trvalých výsledků. Držím ti pěsti, ať obě tvá já zaujmou místa, která jim náleží, a ty se můžeš postupně radovat z každého kila, kterého se i díky tomu zbavíš.

Do Beskyd i Jeseníků se vypraví vlčí hlídky

Jana Šenbergerová 5.11. 14:40
Žádného z těch tří bych v lese potkat nechtěla, ale pozorovala bych je ráda.

To nejde, nemít rád

Jana Šenbergerová 5.11. 14:23
Nádherné! A neplatí to jen mezi partnery. Bylo by krásné, kdybychom dokázali milovat jiné jen proto, že jsou lidé stejně jako já.

Yvetta Simonová: Sedmdesátka? Krásná léta. Slaví 85. narozeniny

Zuzana Pivcová 4.11. 19:52
Simonovou jsem v mládí ráda neměla, protože mi připadala na můj vkus už usedlá a její písničky moc sladké až sentimentální. Už pár let po revoluci si ke mně paní Simonová normálně přisedla ke stolu v nějakém rychloobčerstvení. Byla za dioptrickými brýlemi tak nenápadná, že bych ji ani nepoznala. Loni jsem ji viděla zpívat na jubilejním koncertě Josefa Zímy. Vypadala celkově moc dobře, v daleko lepší kondici než sám oslavenec. Tak jí přeji, ať jí ta aktivita vydrží.

Horoskopičiny - Štíři

Zuzana Pivcová 4.11. 10:43
Moje sestra je Štír, je velmi uzavřená, inteligentní a intuitivní, ač se zdá ještě mnohem tvrdší než já, je zranitelná. Nezapomíná a někdy neodpouští. Mně, průhlednému Beranovi, vidí pod pokličku. Štír je pro mnohé dost těžko čitelné i snesitelné znamení. Omlouvám se všem Štírům, nemyslím to zle.

V těchto dnech míříme na hřbitovy a zapalujeme svíčky jako symbol života

Jana Šenbergerová 4.11. 09:57
Neskutečně mi vadí, když lidé nejen o Dušičkách, kladou květiny na vsypové loučky a bezostyšně dupou po ostatcích "jiných", přestože je vstup na loučky zakázán. Nechápu, proč nenechali pohřbít své zesnulé do hrobu, kam by si mohli klást kdykoliv cokoliv. Louka s polelem mého muže by byla nádherná v kteroukoliv roční dobu, kdyby netrpěla "nájezdy" neurvalých pozůstalých. Mé zvyky jsou asi příliš pohanské, svou úctu vyjadřuji jinak.

Oteplování prý rapidně zhorší životní podmínky

Jana Šenbergerová 4.11. 09:26
To nejsou dobré vyhlídky. Škoda, že těm, kteří by to mohli zvrátit, na ostatních příliš nezáleží.

Padla rekordní výhra ve Sportce: 400 milionů

Jana Šenbergerová 4.11. 09:22
Uf! Věděli byste, co s nimi? Já ano. Je tolik potřebných ...

Ve fotosoutěži Barvy podzimu ocenila redakce deset snímků

Miroslav Štorch 3.11. 19:34
Gratuluji nejen všem odměněným v soutěži, ale i všem dalším účastníkům ke krásným záběrům. Bylo zajímavé porovnávat podobně zpracované náměty. Vítězný snímek má neuvěřitelnou shodu odstínů listů a tváře paní s moudrým pohledem. Opravdu krásné. Díky i redakci za rozsáhlou práci a zvýšení počtu odměněných :-)

Lásko!

Olga Štolbová 3.11. 17:24
Jitko chválím, tvé verše jsou moc pěkné. Vypadá to, že máš doma větší pohodu. Fandím ti a díky...

Patronkou magazínu i60 se stala Iva Holmerová

Jana Šenbergerová 3.11. 12:14
Je skvělé mít patrona, který seniorům rozumí nejen proto, že je odborník. Přeji paní Holmerové pevné zdraví, spoustu elánu a dobrých nápadů.

Kniha o Matuškovi prý mnohé zvedne ze židle

Zuzana Pivcová 3.11. 07:45
Já neříkám, že se paní Olga vyšplhala po Waldovi ke kariéře. Jsem přesvědčená, že ho za života měla hodně ráda, žije vzpomínkami na něj i dnes. Přesto se nemohu zbavit dojmu, že v umělecké sféře je dnes Walda díky Olze podáván většinou už jen jako zpěvák s KTO a Olgou. Je to tak i na jeho jednom DVD. Protože není Olga zadobře s Evou Pilarovou, opomíjí její někdejší slavné začátky s Waldemarem. Nebudu sem také míchat, co vyprávěla kdysi ve 13. komnatě někdejší Waldova partnerka Jitka Zelenohorská. Ale za sebe mám dojem, že kdyby Walda neodešel do Ameriky, byl by mnohem šťastnější. On sice zpíval o růžích z Texasu, ale na Floridu nepatřil.

Je mi přes sedmdesát a jsem napoleonista

Zuzana Pivcová 3.11. 07:34
Znám pána, kterému je dnes asi 86 let (chodil k nám do archivu), a ten je zase milovníkem habsburské monarchie a při různých akcích vojensko-historického rázu ztělesňoval císaře Františka-Josefa II.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.