Přehled posledních diskuzních příspěvků

Leonidy

Jitka Chodorová 21.10. 11:17
Hned jsem si Jani myslela,že je to tvůj článek.Mám možnost za pár týdnů začít chodit na ÚTV,skoro v místě bydliště,dlouho jsem se rozmýšlela,protože se začíná oborem,který mě moc nebere,a to je astronomie.Když čtu tvé články,tak jsem změnila názor,ono to zas tak nezajímavé není,tak já se rozhodla,díky tobě,že tam chodit budu.Díky Jano.

Podzimní láska

Jitka Chodorová 20.10. 21:14
Tak jsem se spletla,myslela jsem si,že báseň je Hanky Šimkové,nějak tě ten podzim taky dostal,myslím si,že letos je opravdu kouzelný ve svých barvách.Pěkné,

V šalině č.12

Jana Šenbergerová 20.10. 11:56
Zveršoval jste to velmi výstižně. Ani se na ně nezlobím, spíš je mi jich líto. Byli jsme jim špatným příkladem a nepředali jsme jim základy slušného chování. Každý se snaží urvat, co může jen pro sebe, tak proč ne místo v dopravním prostředku, že? Naše politika je toho zářným příkladem. Sama i dnes pustím sednout člověka, který to evidentně potřebuje. A pokud mě pustí sednout mladý člověk, dám mu jasně najevo, že si tohoto gesta vážím. V davu ostatní mládeže to bývá často akt odvahy.

Marie Rottrová se vrací, zazpívá na šesti vánočních koncertech

Svatava Páleníková 19.10. 20:36
Paní Rottrová je moje nejoblíběnější zpěvačka. A nejen proto, že skvěle zpívá. Má šarm, neprodala se bulváru, moc jí přeju úspěšné turné.

Óda na podzim u nás

Jana Šenbergerová 19.10. 17:55
Jitko, už vím, proč píšeš tak hezké verše o přírodě. Jak by ne, když jsi její krásou obklopena...

Má touha vlaje

Nina Šachová 19.10. 09:10
Máš obdivuhodný dar, že nám, čtenářům tvých veršů, naskakuje okamžitě husí kůže.

Rodnému městu s láskou

Olga Štolbová 18.10. 21:24
Danuš,mluvíš mi z duše.I já Prahu miluju a když jsem se občas vydala do světa,nedočkavě jsem se vracela.Je to mé město a nikdy bych nechtěla žít jinde.

Jak kolo osudu

Jitka Chodorová 18.10. 10:10
Až budeš další báseń psát, zase ti přijdem blahopřát...

Začíná výstava snímků Tarase Kuščynského

Zuzana Pivcová 18.10. 09:06
Určitě se půjdu podívat. Kuščynského fotografie se mi v mládí moc líbily, i akty, i portréty známých osobností. Věřím, že i po letech v nich najdu větší krásu než u slavného Jana Saudka.

Někdy

Olga Štolbová 17.10. 14:17
Zuzko,jako vždy - pěkné a je to pravda,někdy i rozum padne do zajetí...

Psaní SMS zpráv za volantem je nebezpečnější než alkohol

Olga Štolbová 17.10. 14:12
Psát SMS za volantem - to snad může jen slabomyslný člověk,nebo sebevrah.

Umořená láska

Zuzana Pivcová 17.10. 13:22
Ano, jsi to stále Ty, Hanka, která má svou hrdost a nepoddá se. Moc pěkné.

Splněné sliby a nesplněná přání

Zuzana Pivcová 16.10. 14:38
Moc hezké, zvláště ten začátek na mě umělecky zapůsobil. I když, co se týče úplňku, patřím k lidem, kteří ho snášejí špatně.

Hubnu se Světem zdraví 11: Zázračný nápoj na pročištění

Jana Šenbergerová 16.10. 09:44
Asi není radno měnit staré osvědčené recepty, i když tentokrát zafungoval více než průkazně. :-) Inu, per aspera ad astra. Tak ať se i nadále daří!

Naděje

Zuzana Pivcová 15.10. 19:40
Ano, Hani, naděje je součástí nás, je to náš vnitřní pocit, naše víra v dobrý konec čehokoliv. A on ten dobrý Konec přijde. Naděje není nic samoúčelného, nějaká Siréna, která nás láká. Je to jen možnost, naznačený směr spolupráce, spolužití, a záleží hodně na nás, jestli se tím směrem ve své nezištné otevřenosti vydáme.

Češi loni koupili knihy za osm miliard korun

Jana Šenbergerová 15.10. 13:25
Několik e-knih jsem přečetla na internetu, ale dávám přednost těm papírovým, které voní tiskařskou černí. Mám před sebou knihu Mládeži od M. Alše. Je v celoplátěné vazbě se spoustou kreseb a obrázků, ale také s textovým doprovodem z děl českých klasiků. Má 368 stránek a v roce 1957 stála 36 korun. Tolik dnes stojí kostka másla. Knížka by přišla na mnohem víc... To mě ale neodradí od toho, abych si občas nějakou novou koupila. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.