Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vesnice roku 2013? Jeseník nad Odrou na Novojičínsku
Jana Šenbergerová 15.9. 13:49
Fandím všem, kteří se snaží. I naše město vypadá mnohem líp než dřív, ale protože tu není dostatek práce, spousta domů zeje prázdnotou a chátrají, bohužel. Je tu čisto, ale trochu smutno, přestože se každou chvíli něco děje. Lidé jsou zalezlí, takže na různých sportovních nebo kulturních akcích bývají hlavně návštěvníci odjinud. Já na nich chybím jen tehdy, když jsem zrovna mimo město. Ráda podporuji všechny aktivní a tvořivé lidi.
Podzim, doba zrání
Zuzana Pivcová 15.9. 07:22
Poetické, poučné a optimistické vyjádření, to je správný přístup k nadcházejícímu podzimu.
Když se vnouče změní v ufona
Jana Šenbergerová 14.9. 22:50
Už se těším. máme před sebou tři puberty. :-)
Hubnu se Světem zdraví 9: sedm kilo za dva měsíce!
Jana Šenbergerová 14.9. 22:47
Helenko, moc se mi líbí, jak hezky hubneš, včetně komentářů, které o tom vedeš. Vydrž!
Zákonodárci
Miroslav Štorch 14.9. 12:26
Dal jste si práci s našimi zákonodárci. Oni totiž sami sobě darují zákony, které zvýhodňují je i jejich zájmy. Když vyrobí špatný výrobek-zmetek dělník, tak většinou musí uhradit škodu a nedostává prémie navíc. U zákonodárců je to naopak. Když "vyrobí" a schválí zákon, který se neosvědčí, tak se nic neděje platy i odměny se jim nemění a pokouší se zákon opravit novelou. Pak není zákona s jediným výkladem. Soudci a státní zástupci si zákony vykládají - jak potřebují. Někteří byli prokazatelně ovlivněni úplatky v rozsudcích. Český Absurdistan. Před časem jsem napsal článek o nesmyslnosti S-karet, kdy sociálně slabí lidé musí dojíždět daleko, aby si vyzvedli peníze v bankomatu, který ve vesnicích nemají. http://storch.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=308457 Konečně nyní senátoři schválii zrušení s-karet a vyhozené milióny zaplatíme my všichni. Poděkujeme ex-ministrovi Drábkovi. :-(
Pátek 13.
Zuzana Pivcová 13.9. 08:13
Je zvláštní, jak se to jako pověra udrželo. Často si potřebujeme zdůvodnit, proč je něco špatně, ale vlastní zodpovědnosti se většinou vyhneme. Bylo by hezké, kdyby každý přijal Tvé uklidňující závěry za své.
O letní restauraci (písňový text)
Jana Šenbergerová 12.9. 22:29
Milé jako orosená sklenice čehokoliv, co zažene žízeň...
Ty nejsi sen
Jana Šenbergerová 12.9. 07:46
Zuzko, ani tvé verše nejsou sen, i když se tak tváří. Ty rozjasní mi den a nezůstanou po nich slzy na polštáři.
O „hovnu“ pana Duška aneb Jak to vidí šaman
Jana Šenbergerová 11.9. 20:31
Něco málo o tom vím, proto si dovolím poopravit obrat "život máme ve svých rukou". Z vedle uvedeného jasně vyplývá, že ho máme ve svých myslích. A myšlení je možné změnit. Řekla bych, že pro naši věkovou kategorii je nejvyšší čas se o to aspoň pokusit, abychom prospěch z toho stihli zaregistrovat.
Když léto odchází
Zuzana Pivcová 11.9. 09:40
Je v tom trochu nostalgie, ale zároveň i víra v život příští. A navíc jde jen o osobní vnitřní pocit, zda i v tomhle období vnímá člověk všechny jedinečné krásy, nebo zda na něj padnou chmury. Moc hezké poetické ztvárnění.
Kotlety Raz dva
Hana Práglová 11.9. 09:29
Danuš,díky.Už jsem o tom slyšela,ale nikdy nedlala.Musím zkusit.
Luba Skořepová představila kalendář
Jana Šenbergerová 10.9. 12:03
Zajímavá osůbka! Ta by si mohla dobře rozumět s Květou Fialovou.
Nejvíce soucitní jsou lidé z malých měst a vesnic
Zuzana Pivcová 9.9. 19:39
Ráda bych řekla na omluvu nás, Pražáků, že zde se téměř denně setkáváme se zástupci různých charitativních a jiných dobročinných akcí, kteří nás na ulicích nebo v metru oslovují a žádají o příspěvek. Opravdu nelze vyhovět všem. Můžete je ignorovat, jako to někteří z principu dělají s tím, že nebudou suplovat stát, nebo přispět někomu a nárazově.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.