Přehled posledních diskuzních příspěvků
Prý existuješ, lásko
Jarmila Peerová 19.8. 07:59
Myslím,že láska a rozum si moc spolu" nerozumí ",na věk se nehledí,každý nás táhne jinam a to je dobře,jinak bychom byli rozumní a láska by odešla s nepořízenou. A to by byla věčná škoda.Napsala jsi to Jituško tak pěkně,něžně a vskutku pravdivě...
Usínáš
Jana Šenbergerová 18.8. 09:32
Zuzko, občas žasnu, když svými verši "komentuješ", co prožívám. O to jsou mi bližší.
Vydejte se na novou rozhlednu na Velkém Javorníku v Beskydech
Jana Šenbergerová 16.8. 08:45
Mám rozhledny ráda, a tahle se mi moc líbí. A je z ní vidět k nám...
Seznámení po padesátce? Je to sice těžké, ale jde to
Hana Práglová 15.8. 22:27
Zajímavý příspěvek.Já osobně si myslím,že na věku vlastně nezáleží. Je však rozdíl v tom,zda potřebuji protějšek kvůli sexu,finanční pomoci či vzájemnému porozumění a chutí s někým opravdu žít.V tomto pžípadě je velice důležitá vzájemná tolerance .A to je pak jedno,koli mají lidé let.Hlavně,že se našli a jsou z tohoto NÁLEZU šťastni !!!
Vlny veder budou častější a prudší
Jana Šenbergerová 15.8. 19:06
Z toho tedy nejsem nadšená. Vedra špatně snáším. :-(
Jeden z nových pořadů ČT říká: Stáří? To je čas na nové zážitky!
Jana Šenbergerová 15.8. 07:51
Stáří? Co to je? Část Života. Pro mě rozhodně ta nejhezčí...i když i mě občas tady bolí a tam píchá. :-)
Soutěž: Přátelství na celý život
Zuzana Pivcová 15.8. 05:30
Hubenost mezi vyspělejšími znám velmi dobře. A to, že se člověk nějak liší, ho může ovlivnit nadlouho. Přitom mnohdy stačí málo a všechno se může obrátit k "lepšímu". Mně změnu přinesla až modelka Twiggy! Náhodou, je to hezké vyprávění, ne že jsi nic nového a zajímavého nevymyslela.
Složitost vzpomínání
Jana Šenbergerová 14.8. 15:19
Hezky se to četlo. No jo, a bude hůř, ale to těm, kteří s tím počítají, nevadí. Život je změna.
Sudkova galerie vystavuje snímky cestovatele Friče
Jana Šenbergerová 14.8. 15:13
Docela by mě zajímalo, jestli někdo z i60ky na této výstavě byl. Vždycky mě víc přitahovala Jižní Amerika než Afrika či Asie. Žádný Egypt, Izrael nebo Turecko, ale brazilské deštné pralesy.
Frič je mi tím sympatický , že pro něj nebyli indiáni jen studijním materiálem.
Rychleji než zvuk. Vítejte v moderní éře cestování!
Jana Šenbergerová 14.8. 15:06
Proč ne? Jde spíš o to, jak takové cestování bude snášet netrénovaný lidský organizmus.
Jak se boří mýty o sladké Francii: Nejenom žáby. Oni jedí i koně, že?
Jana Šenbergerová 14.8. 14:47
Vždy vycházím z toho, že všude žijí lidé. A zas tak velké rozdíly mezi námi nejsou, abychom si mohli myslet, že některý národ je výrazně lepší nebo horší než ten náš. A ten náš známe všichni, takže není důvod dělat si iluze ani o sobě, ani o jiných. Občas je mi to líto, ale ... co už s tím nadělám?
Soutěž: Akční dovolená aneb "Prchejme!"
Jana Šenbergerová 14.8. 14:23
Šmankote! Jsem docela dobrodružná povaha, ale na tohle bych asi neměla. Máte můj obdiv. Jsem moc ráda, že jsem stihla navštívit Jugoslávii před válkou. Moc se mi tam líbilo. Mimo jiné jsme byli i na ostrově Pagu, ale na sen mého dětství - Dubrovník - nedošlo. Škoda. Teď už by se mi tam nechtělo.
Na zpáteční cestě jsme navštívili Plitvická jezera. Voda je tam opravdu tak neskutečně modrá, jak byla ve filmových mayovkách, a navíc jsem tam viděla v přírodě kvést bramboříky. Nezapomenutelné!
Soutěž: Prázdniny v čase
Jana Šenbergerová 14.8. 14:16
Krátký, ale silný příběh. Z toho medu bych byla hodně smutná. Miluji ho. Při dnešní drahotě bych ho i obrečela. :-)
Skvělá zpráva pro lenochy: přílišné cvičení škodí zdraví
Petr Václavek 14.8. 13:31
Tak to jsme chtěli slyšet. Článek si vytisknu a ukážu svému doktorovi :-)
Milostný song
Jitka Chodorová 14.8. 09:59
Krásné Zuzko,musím jen dodat,že tvoje básně jsou jeden milostný song.Tak pokračuj,těším se.
Hrad Český Šternberk má otevřeno celoročně
Miroslav Štorch 13.8. 19:58
Možná napíšu prázdninový příběh z dětství, kdy jsme trávili na letním stanovém táboře v Českém Šternberku krásné dny malin nezralých. Stanovali jsme na ostrově v řece Sázavě s výhledem na hrad, který je tu na snímku. Nebylo mi ani deset let a do tábora jsme chodili na ostrov přes dřevěnou lávku. Je to krásné místo a gotický hrad moc pěkná památka. Díky za připomínku. :-)
Vyplazený jazyk je jenom náš, míní Rolling Stones
Jana Šenbergerová 13.8. 14:59
Jako dítě jsem za jazyk vypláznutý v nevhodnou chvíli na nevhodném místě "slízla" maximálně pohlavek.
Je vidět, že se časy dramaticky mění. :-Q
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.