Přehled posledních diskuzních příspěvků
Český důchodce
Jaroslava Handlová 3.8. 18:54
Výstižně sepsaná a hezky rýmovaná smutná realita. Je zlé, že takových nás bude přibývat!
Soutěž: Nezapomenutelné prázdniny u tety
Zorka Chvojková 3.8. 15:20
Třešně jsou prevít, to já se jim raději vyhýbám, protože mám po nich žízeň. Asi by mne postihlo totéž co tebe.
Začíná petice proti střídání zimního a letního času. Jak to vidíte vy?
Jana Šenbergerová 2.8. 14:40
Vzhledem k tomu, že čas jako fyzikální veličina je lidským výmyslem, mohla by být změna v lidské kompetenci, nicméně podléháme přírodním zákonům, a ty jsou nastaveny už odedávna trochu jinak než ty lidské. Vůbec se nedivím, že s tím může mít spousta lidí problémy. Proto jsem proti střídání zimního a letního času - biologické hodiny se posunout nedají.
Hlasujte pro magazín i60 v soutěži Křišťálová lupa!
Jana Šenbergerová 2.8. 14:30
Jsem tu chvíli a moc se mi tu líbí, proto dávám svůj hlas k dobru.
Srpen
Jana Šenbergerová 2.8. 14:27
Jitko, vidím, že na rozdíl ode mě jsi soustavnější a věnuješ se všem měsícům. Před několika lety jsem také začala lednem, ale přes červen jsem se nedostala. Jen žasnu, že tvé pojetí je v podstatě podobné mému, i když vyjádřeno jiným způsobem.
Dálky
Jana Šenbergerová 2.8. 14:21
Zuzko, mám poezii ráda, ale ta tvá se vymyká všemu, co pro mě zatím poezie znamenala. Je poezií všech zákoutí duše napříč vesmírem. Dává mi pocítit i procítit jednotu všeho se vším a všech navzájem.
Smrt
Zuzana Pivcová 1.8. 19:08
Čím dříve si toto člověk uvědomí, tím snadněji pak bude přijímat i přicházející konec tohoto současného života.. Díky za moudrost.
Léčebné konopí zřejmě bude už od září k mání v lékárnách
Jiřina Topolová 1.8. 09:28
Léčebné konopí sice chce stát povolit, ovšem cena za jeden gram ve výši 200 kč je dost přemrštěná. Kamarádka, která má silné bolesti, potřebuje měsíčně dávku kolem 50 gramů, což je deset tisíc korun. Takže i když bude konečně po létech konopí povoleno, bude si stejně muset sehnat konopí na černém trhu.
Soutěž: Moje černé prázdniny
Zuzana Pivcová 31.7. 21:39
To je opravdu zlé. Sama jsem zažila dost smutku, ale s tím Vaším se to srovnat nedá. Je dobře, že jste to, byť po letech, napsala. Sdílená radost je dvojnásobná a sdílený smutek poloviční. Vážím si Vaší odvahy to napsat.
S historií v současnosti
Zuzana Pivcová 31.7. 20:19
Já mám opravdu nejraději ta Zlatá šedesátá, protože to bylo moje mládí a ty roky ve světě i u nás měly prudký vývoj a mladí v nich hráli roli. Odpor proti válce ve Vietnamu, atentáty na bratry Kennedyovy, atentátníci RAF a další. A co hudba! Byly to fantastické roky. Dnešní tzv. celebrity mě nezajímají.
Jak vybrat správné cestovní pojištění?
Redakce i60 31.7. 10:49
Jaké máte vy zkušenosti s pojištěním? Sjednáváte si cestovní pojištění před cestou do zahraničí? A už se vám někdy pojistka vyplatila?
Peníze? Špinavé, nakažlivé a smrdí
Olga Štolbová 30.7. 16:16
Naštěstí,na účtu nesmrdí,ani nejsou nakažlivé.A mohlo
by jich být víc.
Když miluji ...
Jitka Chodorová 30.7. 13:35
Moc pěkná definice lásky,je vidět Jano,že jsi jí plná,a to je moc dobře.
Magazín i60 rozdává další ceny: grily Kulm, knihy a Hemor-Rite
dagmar novakova 29.7. 23:32
nejde mi soutěž co s tím
Abnormální hic
Jana Šenbergerová 29.7. 22:53
Takových je nás víc,
co nás sužuje hic...
Jistě jste se hezky zapotil,
než-li jste to v rýmech zachytil.
To je má láska
Jarmila Peerová 29.7. 21:47
Krásné,krásné,krásné,..co dodat více.Přečetla jsem si to se zájmem,radostí a hlavně,našla jsem v tom nejen kus pravdy,ale sebe sama,,,díky moc.
Zachráněné životy
Jarmila Peerová 29.7. 15:04
Je báječné,že oba " hlavní aktéři " příběhu jsou v pořádku....konec dobrý,všechno dobré....
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.