Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ceny pšenice stoupají, zdraží mouka i pečivo

František Polášek 9.4. 13:55
Konkurence schopnost mlýnů se udrží na úkor spotřebitelů. Tak je to se vším. Snížíme DPH jako u knih. Těch se najíme.

Lázně na křížek budou opět na čtyři týdny

František Polášek 9.4. 13:03
Za totáče jsem byl na operaci žlučníku. 1 x jsem dostal křížkové Karlovy Vary na 28dní-úplně zadarmo. Pak ještě jednou KV 28dní za 800Kč a pak ještě jednou Bardejov za 800Kč na 28 dní. Karlovy Vary byly vždy v sezoně. V pobytu bylo zaplacené všechn-ubytování-strava a procedury. Źádné další náklady. U komunistů jsem nebyl, žádné známosti a tlačenky jsem neměl. Byl jsem obyčejný dělník. Z dovolené nebyla doba v lázních strhávaná. Léčení je teď dovolená !! O žlučníku nevím do dneška. Děkuji žlučníku za tyto pobyty.

Jarní fotopříběh: Naše krkonošské Velikonoce

Alena Vávrová 9.4. 13:00
Díky za počteníčko a fotky. Netěšila jsem se nadarmo, neboť referuješ i o Jánkách a jízdě lanovkou na Černou horu. Byla jsem tam mnohokrát, naposledy na týden. rekondici. Ovšem po 3 letech od posled. výletu do Krkonoš (Harrachov, Mumlava) už to volá po další návštěvě - kamkoliv do milovaných hor. Stihli jste toho opravdu hodně = výhoda čtyř koleček sebou.

Dubnový výlet na Petřín

Zuzana Pivcová 9.4. 09:22
Je vidět, že u vás v rodině se poznávací vlastivědné výlety a vycházky konaly odjakživa. To se mi moc líbí. Sama jsem nebyla na Petříně mnoho let, až se stydím.

Kdo si zpívá, ten má do ráje blíž!

Zuzana Pivcová 9.4. 09:18
To je pro mě zcela neznámý kout naší země, tak jsem se alespoň tady trochu informovala a zkulturnila, díky, Zojo.

Senior za volantem? Mnohem častěji oběť než viník nehody

František Polášek 9.4. 02:37
Senioři jsou oběti. Viníci jsou poslední dobou čím dál víc mladí řidiči. Jsou to produkty výchovy rodičů a dnešních škol. Situace se bude zhoršovat, protože náš výchovný systém produkuje čím dál víc nedisciplinovaných a nezodpovědných dětiček. Dnešní škola je nezvladatelný zvěřinec. Děti neznají co to je odpovědnost, ukázněnost, disciplina atd. To pak přenášejí do svého počínání na silnici. Mám osobní zkušenost jak to bylo dřív a můžu porovnávat, nikoli přebrat názory druhých.

Proč musí Džegr hrát na mistrovství v hokeji

Jan Blahoslav 8.4. 23:58
Naprostý souhlas. On je pojem jako Modrý nebo Holeček. Ale živoucí, to se jen tak někomu nepoštěstí. Toužím, aby pan Záruba v televizi řval: Jááágrrr! I kdyby dal "jenom" tyčku. Moc se na to MS těším.

Jarní fotopříběh: Květiny, to je moje velká radost

Zuzana Pivcová 8.4. 19:47
Bez zahrádky, balkonu, s okny na východ a stínícím protějším panelákem nemám rostlinám mnoho co nabídnout, tak jich tu ani moc netrápím. Ale mám tu už pár let několik tilandsií. Vaše kytky jsou nádherné. Taky jsme mívali vánoční kaktus, ale kvetl, kdy ho napadlo.

Hitem Vánoc jsou čtečky knih. Dejte jim šanci!

František Polášek 8.4. 18:45
Čtečky jsou dobré, jen půjčovny musí půjčovat e-knihy. Koupím e-knihu za 2-3 stovky, přečtu a co pak s tím? Přenositelné na jinou čtečku to není. Papírovou knihu můžu dát komu chci. Reklama o této špatné vlastnosti e-knih nepíše. E-knihy by měly proto stá desetinu ceny papírové knihy. Užitná hodnota e-knihy je velmi nízká.

Jak vařily naše prababičky: lívance, klasika naší kuchyně

František Polášek 8.4. 18:20
To je dobré a dobré jsou také bramborové placky z vařených postrouhaných brambor s trochou mouky. Žádné vejce a vyválené a upečené na plátu kuchyňského sporáku, pak trochu pírkem pomastit a na to povidla. Všichni experimentátoři VAŘÍME v TV jsou na lopatkách.

Knížky jsou dnes o 15 procent levnější

František Polášek 8.4. 17:59
Zlevňovat se má to co je potřeba pro děti a rodiny a to knihy moc nejsou. Bez DPH jsou jen výsledky loby prodejců a výrobců knih.

Káva bez rizika? Čtyřikrát denně!

Zoja Sedláčková 8.4. 17:09
Tak tomu nějak nerozumím. Dospělí mohou přijmout bezpečně až 400 mg kofeinu denně. A dále se píše, že bezpečné jsou i u dospělých 3 mg na kg váhy. To by dospělý musel vážit 133kg

Chata nebo chalupa: ideální zázemí a investice na penzi

František Polášek 8.4. 14:42
Dokáže senior udržet chatu v provozuschopném stavu a odkládat si peníze na amortizaci chaty.opravy atd.? Dokáže senior v seniorském věku si kolem chaty udělat to co potřebuje sám. Dokáže se postarat o topení, přípravu uhlí a dřeva atp.? Sekat trávu atd. Kdo chatu neměl neví o čem je řeč. Není to jen romantika sedět v altánku a pít kafíčko. Dokáže senior z důchodu platit všechny zvyšující se poplatky související s chatou? Proti důstojnému stáří nic nemám a přeji seniorům aby provoz chaty zvládli. Když bude senior sám bude se na chatě pěkně potit aby všechno zvládl. To jenom v prvním přiblížení. Předpoklad - chata i s pozemky jsou v majetku seniora.

Pořadatelé předváděcích akcí přišli s novým trikem

František Polášek 8.4. 14:18
Stát o této problematice ví, ale nezakáže to. Když dokáže zakázat drogy, může zakázat i zlodějské předváděčky. Předváděčky můžou být jako trestný čin ze samé podstaty této činnosti.

Sledování událostí v naší společnosti

Marie Novotná 8.4. 13:25
Jak zde píšete,tak opravdu informace a varování pro důchodce jsou všude.Jsem moc ráda,že na tomto portálu nekoukají z každého kliknutí jen varovná napomenutí,ale krásné informace o životních zkušenostech,nebo zážitcích registrovaných.I60tka pro mne byla ,je a věřím,že ještě bude studnicí krásných příspěvků,rad,prožitků,postřehů a informací,dnes již z celé republiky.Díky redakci za to,že je portál i60.

Skořice o Velikonocích

Zuzana Pivcová 8.4. 10:38
Podle názvu jsem už málem mířila někam na Zanzibar. O to lepší bylo poznání, že zůstáváme doma. Hezká krajina a milé obce. A moc hezké video s "rodinnými prvky". :-)

Poděkování nejlepší paní učitelce na světě

Hana Rypáčková 8.4. 08:03
To ji obdivuji,znám jen jednu takovou obětavou paní učitelku, co ji děti bezmezně milují , ale kolegyně štípou.Není ovšem rozptylována rodinou, manželem ani svými dětmi a veškerý čas věnuje koníčku-učení. Přeji paní učitelce ještě hodně elánu ,Ať jí děti oplácení její lásku.

Jarní fotopříběh: Moje Velikonoce

Dana Kolářová 8.4. 07:36
Paní Marie, děkuji za reportáž o velikonočních tradicích a krásné doplňující fotografie.

Magdalena Horňanová, nejstarší spisovatelka

Zdenka Jírová 8.4. 00:35
Na příkladu paní Horňanové je vidět, že stářím se mozek nijak neotupuje, jen je potřeba ho vhodně zaměstnat. A to se paní Magdaléně povedlo na 100%. Gratuluji.

Den, kdy klesla ke dnu nepotopitelná Jamato

Zdenka Jírová 8.4. 00:20
O tomto úseku válečných dějin jsem vůbec nevěděla, děkuji I60 za článek, který zase rozšiřuje mé vědomosti.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.