Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vzpomínky na naší první svatbu

Jitka Caklová 17.6. 06:56
Spousty krásných věcí a chvil, které nakonec ukáží, že "není všechno zlato, co se třpytí".

Nachlazenou! Aneb překlepy a přebrepty

Jana Vargová 17.6. 06:18
Dýky, vlastně díky, za pěkný flámek, eh - článek.

Proč se lidé vzájemně osočují

Jana Jurečková 16.6. 10:15
Nejhorší bitva je opravdu v politice. A volba prezidenta? Stačilo si v duchu říct, že tak jako ve sportu může vyhrát jen jeden. Místo toho docházelo k urážkám samotných kandidátu, ale i samotných lidí, kteří měli jiný názor. Už se ani nedivím lidem, kteří se přestali o politiku zajímat.

O vesnické hospodě

Vladislava Dejmková 16.6. 09:35
Jo, časy se mění! Ale vzpomínky zůstávají.

Češi na Novém Zélandu po srpnu 1968 a příběh emigranta Antonína Slováka

Helena Štěpánková 16.6. 07:26
Bezvadný článek, mám ráda tyto příběhy o osudech českých občanů.

Tak to bych chtěla

Hana Šimková 15.6. 10:18
To je možná pravda, ale říká se to a tak jsem to použila. Kočkám se omlouvám. Pes když někoho miluje, tak bohužel někdy miluje i toho špatného člověka. Někdy ale nemá na výběr. Taková láska se najde i v manželství, kdy žena miluje i manžela , který ji mlátí. Je tedy věrná jako pes.

Co si dáme? Kde a jak jíst, když chceme poznat pravé Řecko

Věra Ježková 15.6. 07:59
Děkuji za hezký a zajímavý článek. V Řecku jsem nebyla a bohužel se tam už nevypravím, i když mám moc ráda jeho antické období.

Marta - kurník pro slepičky

Daniela Řeřichová 14.6. 16:50
Vlaďko, líbí se mi další kapitola ze života Marty. :-)

Podvečer v Ostrově

Anna Potůčková 14.6. 11:07
Opět moc hezká procházka krásnou krajinou. Fotky jsou krásné jako u Tebe pokaždé

Navenek harmonické soužití zralých párů může halit nevěru

Jitka Caklová 14.6. 07:27
No mě by zajímalo, jak to má sama autorka článku. Řekla bych, že je to závisí na osobním nastavení jedinců a žádná kamarádka, ani kamarád, případně odborník nepomůže. Ať už dotyční žijící singl, v páru, případně ve třech. maximálně ve čtyřech lidech, je to každého věc. Jaké si to kdo udělá, takové to má.

Poslední zahoukání lokálky

Jitka Hašková 13.6. 12:31
Je mi vždycky moc líto, když slyším o rušení nějaké vlakové trati. Co se jich zrušilo a nahradily je kamiony, které nám ničí silnice a jejich výfukové plyny zamořují celou krajinu. Hlavně, že se mluví o ekologii - bohužel hlavně jenom mluví.

Moje seniorské radosti: Už zase skáču přes kaluže

Jaroslava Handlová 13.6. 12:26
Sdílím Tvoji radost, že ses operace v Praze dočkala včas. Přeji Ti, abys se mohla brzy těšit i z toho „skákání přes kaluže". Čiň sobě hodně dalších radostí ze všeho, co máš ráda. Držím pěsti, Jarka

Co by tomu řekli lidi?

Danuše D'Engeli 13.6. 06:31
Také jsem se celý život potkala s pocitem.."Co by tomu řekli lide"...dnes jsem tyto pocity úplně vypustila že svého stále se zmensujiciho ega... Tyto pocity nastavuje v člověku celá spolecnost a je těžké se s těmito pocity srovnat. Až lety se vše obrusuje...vyžaduje to ale neodsuzovani druhých, odpuštění..... Takto jsem dospělá i k tomu, že si uspořádáním svoji vlastní vernisáž bez ohledu na kritiku.Vse to, co mi přináší radost, to činím s uspokojením.Prijdte se podívat na moji vernisáž 29.6. v 18.hod do krcmy u 7 Svabu, což je na Janskem vršku. DEKUJI. Dana

Každý máme svoji pětici přátel

Oldřich Čepelka 12.6. 18:59
On recept na kvalitní stáří v relativně dobré zdraví je jednoduchý: kromě stravy, spánku a pohybu jsou důležité ještě přátelé, dost důvěrní na to, abychom si s nimi vyměňovali názory, ale i emoce stisk ruky, pohled do očí, úsměv. Na které se můžeme spolehnout, když něco potřebujeme. Sám mám takových málo, ale jsou tu a jsou připraveni se mnou sdílet radosti i starosti. Sláva jim! Takové by si měl každý držet stůj co stůj. Určitě bych neriskoval třeba rozvod, kdybych tím ztratil přátele z manželčiny strany…

"Písecké Atheny"

Jan Zelenka 12.6. 11:23
Písek je nádherné město. Moc rád jsem tam jezdil za obchodem a vždy jsem tam strávil minimálně dva dny. Mám spoustu fotek.

Letní soutěžení s Íčkem

Elena Valeriánová 12.6. 10:12
A je to tady, nová témata, nové možnosti. Už se těším na Vaše příběhy.

Touha

Hana Šimková 12.6. 08:14
Zuzanko, zase nepřekonatelné. Nádhera. Tvoje básně můžu číst pořád dokola a nepřestanu žasnout.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.