Přehled posledních diskuzních příspěvků
Při pochodu hrdosti sexuálních menšin šlo Prahou 10.000 lidí
Soňa Prachfeldová 15.8. 21:15
Jsem moc ráda, že je možno svobodně vyjádřit pocity a sounáležitost sexuálních menšin.
Rajčatová polévka Pomodóre La Parma
Soňa Prachfeldová 15.8. 21:11
Také dělám rajskou, na tom se nedá snad nic zkazit a mám ji ráda, v dětství jsem polevku a omajdu nemohla ani cítit
Můj tip na dovolenou: Podpatek jménem Apúlie
VANDA Blaškovič 15.8. 16:01
Jarmilo, ahoj! Ty jsi stále na cestách!!...:)) Moc pěkné. Ale prosím Tvojí identifikaci na fotkách. Děkuji!..:) Ahoj! Předpokládám, černé triko?
O podivném létě a opilém drozdovi
Elena Valeriánová 15.8. 08:52
Milá redakce, nějak se nepovedlo správně zadat text tohoto článku. Můžete to napravit? Děkuji.
Snění o motýlí lásce
Jana Šenbergerová 14.8. 20:57
Tento motýlí čas a lásky hlas se k sobě hodí, uchu i duši lahodí, náladu příjemnou navodí.
Jak připravit a jíst mušle? Zkuste i vy tuto delikatesu!
Květoslava HOUDKOVÁ 14.8. 14:34
Milá Vando - mušle mne nelákají, ale v článku vyzýváš "nasaďte si kloboučky" - a já to chci využít k rychlému sdělení - zejm. pro "í"čkařky z Prahy a okolí: Zítra 15. 8. v Botanické zahradě Praha-Troja od 14.00 hod. bude "Klobouková slavnost" (bližší na internetu). (Dozvěděla jsem se to dnes - jak sdělit rychleji, nevím.)
Co příroda nabízí? Vyzkoušejte bezinkové želé se zázvorem!
Jana Šenbergerová 14.8. 14:08
Moje babička dělávala kynutý koláč s bezinkami a drobenkou. Chutná podobně jako borůvkový. Jednou jsem na výletě neodolala a snědla celou velkou latu krásně velkých zralých bezinek. Bylo mi ukrutně špatně. Později jsem se dověděla, že syrové bezinky jsou (naštěstí jen) mírně jedovaté. Kdysi jsem z nich dělávala džem s jablky. Moc nám chutnal. Bezinkový likér také není špatný.
Želé mohu, zázvor také, uvidím. Možná se nechám zlákat zralými bezinkami.
Rozpaky a vzrušení XI. - XII.
Zuzana Pivcová 14.8. 09:15
Je to prostředí pro řadu lidí dost neznámé, ale je dobře vědět, jak často se člověk může dostat do ohrožení života, hlavně, když se pohybuje v podnikatelské sféře. A vůbec si nemyslím, že to musí být nějaký gauner, který je spolčen s mafií, a ta si s ním vyřídí účty.
Vyschnul jeden z pramenů Vltavy
Jana Šenbergerová 13.8. 22:01
Doufejme, že nebude až tak zle, a že se voda zase vrátí.
To není pocit viny
Alena Várošová 13.8. 20:00
Zuzko jako vždy velikánská 1*,vlastně další *** přidávám.Krásné,ohromující,emociální.
Kolotoč
Zuzana Pivcová 13.8. 07:16
Takhle to moc cítím! A snažím se nenaříkat. Díky, Jano na svém místě, pro sebe a pro všechny.
Na kole po okolí
Hana Šorejsová 12.8. 22:26
Moc pěkné ! To jsou Soni mraky, ty budou zajisté bez připomínek, .........musím se smát a hodně. Díky za hezké projetí !
George Soros: filantrop, nebo finanční ďábel?
Zuzana Pivcová 12.8. 20:38
Vím, že někdy v 2. polovině 90. let měl i vojenský archiv nabídku zapojit se do Sorosova projektu podporovat dlouhodobé studijní pobyty v různých institucích. Pro nás by to ale tehdy znamenalo, nechat u nás dlouhodobě bádat jednotlivé zahraniční návštěvníky, což v nevyhovujících podmínkách, nedostatečném technickém vybavení, malé zpracovanosti dokumentace, jíž se to mělo týkat, a zcela jiných úkolech opravdu nebylo možno zajistit. A z našich lidí by naopak takový pobyt v zahraničí nikdo nevyužil. Hlavně z finančních důvodů.
Slunce útočí
Jana Šenbergerová 12.8. 17:53
U nás právě teď hřmí a trochu prší, tak přeji Volyňským, aby i u nich zakryly mraky sluníčko aspoň na chvíli, déšť aby pro změnu rozzářil jejich tváře, aby hezké léto mohlo při mírně nižších teplotách v klidu a pohodě pokračovat. Vždyť už mu moc času nezbývá, že? Pěkně jste to i za mnohé z nás napsala.
Hlídací teta Helenka
Zuzana Pivcová 12.8. 12:27
I na tenhle článek si, Italko Věrko, pamatuji. Já jsem podobný problém neřešila, ale od známých vím, že s hlídáním tehdy většinou moc štěstí neměli. A dnes? Nevím, co řeknou ostatní.
Akce v Praze
Olga Štolbová 12.8. 10:22
Květuš díky..., dobře, že jsi napsala, do kdy které výstavy jsou, v tomhle počasí se nikam po Praze lidem nechce, ale koncem září a v říjnu, to snad už bude úplně jinak. Tedy, mě zaujali ti flašinetáři, moc ráda se zúčastním. Opravdu moc děkuji...*****
Japonský kocour se vrátil domů po třech letech
Hana Rypáčková 12.8. 09:50
Zvířata jsou fantastická, vždy nás něčím překvapí.
Second hand není sprosté slovo
Květoslava HOUDKOVÁ 12.8. 07:08
MIlá Elenko - děkuji za Váš velmi rozumný článek - takový názor mne potěšil - do Sekáčů zavítám i nadále.
Čech testuje na Lipně vor, jímž chce zdolat Atlantik
Zdenka Jírová 11.8. 23:06
Nemám ráda bezdůvodným hazardováním se životem svým ani druhých. Čím obohatí tato hazardní plavba společnost? Jen oznámením na papíře, na který bude sedat prach.
Můj tip na výlet: Krnov
Elena Valeriánová 11.8. 17:47
Jano, do Krnova jezdíme, co tři měsíce (manžel na kontrolu k lékaři). Krnov je opravdu krásné město, ale tak jak Ty s Pavlem jsem ho nikdy neviděla. Až pojedeme příště a nebo se vydáme jen tak na výlet (pokud se ochladí), tak si Tvůj článek vytisknu a vezmu si ho sebou, abys nás provázela. Pak se zastavím i pro Průvodce Krnovem. Cukrárnu znám, je jak z první republiky - prostě paráda. Fotky jsou krásné a doplňují Tvoje slova. Jezdíme všude možně a mnohdy nevidíme tu krásu, co máme přímo pod nosem. Děkuji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.