Přehled posledních diskuzních příspěvků
Rok s magazínem i60 aneb Jaké to bylo a jaké to bude
Libuše Křapová 31.12. 12:18
Děkuji redakci za další krásný rok, ve kterém mně i60 obohatilo život. Jsou zde perfektní lidé, v redakci i mezi čtenáři. Všem nám přeji, ať se nám v novém roce daří, ať se zde setkáváme v pohodě, v legraci, i tak, že si dokážeme v klidu říci, v čem s někým nesouhlasíme. Takže o půlnoci pozvednu sklenku i na nás všechny. :-)))
Silvestr nebyl žádný opilec, jméno s oslavami nesouvisí
Hana Rypáčková 31.12. 10:43
Sylvester Stallone-neznám kromě papeže jiného člověka toho jména.
Leda příjmení amerického diskaře.
Šárka Strachová opět vítězí, Kvitová čeká na první duel
Hana Rypáčková 31.12. 10:28
Moc to Šárce přeji a Petře držím palce..
Můj nejsilnější zážitek roku 2014: šedesátka!
Libuše Křapová 31.12. 08:56
Alenko, paráda. Vzít šedesátku s takovou noblesou :-) Ať máš život stále růžový,i když na něj nekoukáš růžovými brýlemi. P.S. Ty šaty ti moc sluší :-)))))
Poděkování za dárek a předsilvestrovská Praha
Hana Šorejsová 31.12. 08:33
Hani, velká pochvala, také jsme byli v centru, když napadalo. Přeji hodně zdravíčka a šťastné vykročení do Nového roku !
Cesty naděje
Hana Šorejsová 31.12. 08:24
Soni, na prvotinu velmi zdařilé ! Plně ti rozumím, hezké . Ještě jednou šťastné vykročení do Nového roku ! Stihla jsem si Cestu naděje přečíst před cestou. Díky .
Prosím váš fígl: jak se zbavit bílých chlupů na černém oděvu?
Hana Rypáčková 30.12. 18:40
Můj pudl sice chlupy nepouští, ale když ho chovám, mám černý kabát taky s chlupama.Beru širokou isolepu ,namotám ji na ruku lepem nahoru a ťufám na kabát, pak i hladím a chlupy seberu,stejně i vlasy...Ty kupované válečky mi taky nevyhovují...
Příští rok
VANDA Blaškovič 30.12. 18:13
Váš most je dost pevný pani Šimková ! Pořádně ho zatěžte, jen tak nespadne...přeji Vám hodně štěstí!
Zas vidím tvoji tvář
VANDA Blaškovič 30.12. 18:08
Zuzano, Tobě stačí i jedna struna abys rozehrála symfonii..je to sen...pa,pa a díky !
Před ohňostrojem utečte se svými miláčky na venkov
Hana Rypáčková 30.12. 15:38
Náš pes se nebojí, dívá se na ohňostroj a nic. Nevím, jestli je to těma svislýma ušima,nebo že je pudl a přinášel zastřelené ptáky /kdysi/,nebo je nahluchlý?Ale nesnáším to já-ty kuličky v rukou dětí...
Máte svá vánoční přání a PF? Ukažte je ostatním čtenářům!
Miroslav Štorch 30.12. 13:14
Před časem jsem poslal své PF 2015 na email redakce, ale zatím se tady neobjevilo, tak snad později :-)
Jiří Trnka, mistr animovaného filmu
Vladka Steinová 30.12. 11:31
Pana Trnky si moc vážím, byl to velký umělec. Ilustrace k dětským knihám jsou výjimečné a úžasné.Proto jsem byla ráda, že např. Kulturní centrum v Poličce v letošním roce uspořádalo velkou výstavu J.Trnky a přilákalo tak mnoho dětských i dospělých návštěvníků.
Do roku 2015 hodně štěstí
Zuzana Pivcová 30.12. 10:54
Dala jsi tu, Jarko, pěkný výčet toho, co tvořit na i60, jak se navzájem poznávat, doplňovat, obohacovat. Ať se nám to všem daří.
Silvestrovsky rozverná
Zuzana Pivcová 30.12. 10:51
Zdánlivě rozverné, ale ve skutečnosti vesele poctivé a přesvědčivé. Díky, Vando.
Kdo oslaví Nový rok jako první?
Miluše Převrátilová 30.12. 08:46
Zajímavý článek, ještě jednou přeji do nového roku vše nejnej ...
Vzpomínky na zimu našeho mládí
Alena Tollarová 29.12. 22:57
Krásná připomínka opravdové zimy. Při vzpomínání už ruce ani nohy tolik nezebou. Taky si vzpomínám na probouzení, kdy v kuchyni ve kbelíku byla zamrzlá voda. Maminka nám postel vyžehlika a do toho teplého pelíšku jsme zalezly a musely se starat svým teplem o udržování toho teplíčka. Teplo od kamen bývalo úplně jiné než to radiátorové ... taky vzpomínky na uklízení uhlí do sklepa, pak chození pro něj s uhláky, vyhrabávání popela z kamen, přikládání uhlí a začouzené stěny za kamny dostanou jiný nádech ... díky za pěknou připomínku.
Promluva před operací
Miroslav Štorch 29.12. 21:31
Pane Zdeňku to je aktualita po uklouznutí na ledu, nebo vzpomínka na doby minulé a zranění podobné ? Člověk si potřebuje optimistická očekávání zformulovat třeba i do rýmů. Tak ať ta zranění a jizvy přebolí. :-)
Někteří obchodníci zneužívají výprodeje
Zuzana Pivcová 29.12. 18:59
Některé slevy mi připadají opravdu podvodné. Např. to zaznamenávám pravidelně u jednoho typu optiky. Tam mívají slevy na všechny obroučky 85% a na skla 60%. Když jsem ale spočítala, kolik by bylo původních 100%, vyšlo mi nějakých 18 tisíc za obroučky, které ani nebyly Chanel, Dior či Versace a další světové značky, takže naprosto přemrštěná vymyšlená cena. Dále mi u slev, pokud si jich vůbec spíš teoreticky všímám, vadí magické slůvko "až". Tedy slevy až 50%. Jenže tahle sleva se třeba týká jen 2 typů zboží, zatímco další mají slevu jen 30, 20, 10%.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.