Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nezkrotný živel Waldemar Matuška bavil nejen zpěvem
Marie Novotná 29.5. 21:43
Opravdu nezapomenutelný.Viděla jsem ho,jako 13tiletá,na Haškových slavnostech-tehdejší Haškova Lipnice-s řadou dalších zpěváků a zpěvačekněkolik let za sebouV té době mimo jiné Eva PIlarová,M. Kubišová,H.Vondráčková s V.Neckářem.Ubytovaní byli v Havl.Brodě a jejich veselé hlasy se nesly i po městě většinou až do rána.Ani poslední koncert,věnovaný brodským příznivcům jsem nevynechala.Doprovázen svojí ženou si zavzpomínal na mladá léta ve městě a okolí.Jeho nemoc mu neumožňovala se,,rozšoupnout",ale bylo vidět,že vydal opravdu všechny svoje síly,Bylo to jedno z posledních vystoupení.
Starožitnosti
Zuzana Pivcová 29.5. 18:11
Smutek často souvisí s nostalgií pramenící z ohlédnutí zpět. Tady je ale smutek základní a je těmi zašlými časy pouze umocněn. A přebírající popelky... to je krásný příměr. Moc se mi to líbí, díky.
Dobrých přátel není nikdy dost
Olga Štolbová 29.5. 14:22
Zdeni blahopřeju, moc Ti/Vám to slušelo, ale i ostatním děvčatům a že ten inkognito dárek, potěšil to věřím. Tak stále dobrou náladu...
Byla jsem při tom!
Olga Štolbová 29.5. 12:05
Souhlasím se Zuzkou, byla tam pohoda a děvčata jako růžičky. Aspoň jednou za život bychom si měly udělat nějakou zvláštní radost, nejen jako modelky.
Babeta
Olga Štolbová 29.5. 12:01
Tedy, na babetě vozit kanystry s vodou, to byla opravdu velká odvaha, to se muselo jednou vymstít.
Voňavá romantika aneb Romantické drobnosti
Olga Štolbová 29.5. 11:57
Naštěstí, náruč přírody je otevřená nejen pro zamilované. Rozkvetlá louka, nebo voňavý les je pohlazení pro dušičku i pro oči. A to je ta největší romantika - díky za ni. ***
Novodobí milionáři
Olga Štolbová 29.5. 11:52
A takových je.... A my, co to neumíme,jim to mlčky trpíme. Však oni jednou zakopnou a budou se divit.
Kouzelné odpoledne s módní přehlídkou
Olga Štolbová 29.5. 11:16
Byla jsem na přehlídce a všechny jste vypadaly pěkně a pohybovaly se jako profesionálky. Gratuluju a tleskám...
Třináctá komnata: kontroverzní zpověď
Olga Štolbová 29.5. 11:07
Asi jsi neměla jednoduché dětství, ale během života se v člověku všechno nějak srovná a pozná, že ti rodiče nás přece jen milovali a vychovali tak, jak se jim to zdálo správné.
Jana Štěpánková: Ve vyšším věku si už umíte vybrat
Vladka Steinová 29.5. 07:52
S paní Janou Štěpánkovou jsem se setkala osobně v porodnici V Praze-Podolí na podzim r. 1997, kdy tam ležela moje dcera a snacha paní Štěpánkové.Já čekala na narození vnuka, ona na narození dvou vnuček od svého syna.Měla jsem tehdy možnost s ní krátce promluvit.Dnes těm dětem, jak vnukovi, tak jejím vnučkám jde na 17.rok.
Můj úžasný 52. narozeninový den
Eva Balúchová 28.5. 23:09
Jani,opožděně gratuluji.Opravdu vydařené narozeniny!
Fenomén jménem šátek. Ideální doplněk pro dámy vyššího věku
Hana Čadová 28.5. 18:38
Také miluji šátky a šály, ráda je nosím jako doplněk. Šáteček mám uvázaný i na kabelce. Asi před měsícem jsem byla na akci, kde paní předváděla vázání šátků a šál. Když je nouze, tak i podprsenka se ze šály udělá!
Jak jsem venčila podprsenku
Růžena Antlová 28.5. 18:12
Tak to kdybych vás potkala s vlající podprsenkou na kačárku to bych se smála také tak jak se směji nyní ,ale určitě bych vás s ní nenechala jet dál ale upozornila bych vás ! Možná !
Zuzana Pivcová zpovídá pana Miroslava Kruntoráda
Jana Šenbergerová 28.5. 16:06
Svět je plný zajímavých lidí. I to je důvod, proč mě baví i60ka. Panu Kruntorádovi přeji hodně zdraví, ať se může věnovat svému koníčku a Zuzce chuť dál pro nás zpovídat další zajímavé lidi.
Věra Plívová-Šimková, první dáma dětského filmu
Vladka Steinová 28.5. 15:10
Dobrý den, na filmech Páni kluci, Krakonoš a lyžníci a dalších filmech této vynikající paní režisérky vyrostla moje dcera a nyní se líbí i vnoučatům.Díky za připomenutí u příležitosti životního jubilea paní Plívové-Šimkové.Přeji jí hodně zdraví a vše nejlepší.Nováková
Zůstala jsem stát jako solný sloup
Zuzana Pivcová 28.5. 13:17
To je dobré, ale Tys asi žádné příliš negativní věci neříkala, a on zase naopak byl docela dobrý šéf, ne?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.