Přehled posledních diskuzních příspěvků

Semolina

Hana Šimková 8.1. 09:26
Tak to je dobré vědět.

FEJETON: Sláva hrdinovi práce!

Jiří Dostal 8.1. 07:22
:-) Brambory k zapečení se šunkou, hráškem a vejci nejlepší jsou z Francie! :-)

Péřová bunda sluší ženám v každém věku

Hana Řezáčová 7.1. 15:55
Bundy jsou moc pěkné, navíc slušivé a praktické, ale přece je mi někdy líto, že vymizely látkové kabáty - takový flaušový, např. tmavě modrý - krása!

Chladné ráno

Zdenka Soukupová 7.1. 13:26
Příchod jara tady tuším, moc se na to jaro těším.

Babinec, nebo lásky naše bývalé

Taťana Veselá 7.1. 10:06
Jéé, paní Šimková, to je hezké :-) nebudete mi věřit, ale právě jsem dopsala článek o našem babinci :-DDD Jak se ty věci mezi nebem a zemí přitahují... Uvěřitelné :-)

Požádat o příspěvek na bydlení není rozhodně žádná ostuda

Helena Záchová 7.1. 09:02
Je to ostuda. A velká. Ne toho konkrétního člověka, ale státu.

Marta - svěř se, uleví se ti

Alena Velková 6.1. 16:53
Jsem napnutá, jak se to bude vyvíjet.

Senioři mohou žádat o příspěvek na zateplení domu či výměnu oken, a to až do výše 150 tisíc korun

Jiří Horák 6.1. 11:06
Autor zapomněl v článku uvést jednu velmi podstatnou podmínku, a to, že žadatel jako vlastník RD, musí mít v tomto RD uveden trvalý pobyt (je uveden v OP). Pokud v RD celoročně trvale bydlíte a máte uveden v OP trvalý pobyt na jiném místě, tak na dotaci nemáte nárok.

Věk a svoboda

Jitka Caklová 6.1. 06:53
Říkejte to lidem, kteří vidí smysl života v honbě za penězi a finančními poradci. Těším se na svět, kde se snadno rozezná kdo je bláznem a kdo tím bláznem není a nebude se ukazovat prstem.

Děkuji za Miladu

Irena Mertová 5.1. 09:45
Musí tam být krásně, díky :-)

Blanka (61 let): Touha po majetku odhalila temné stránky členů rodiny

Olga Škopánová 5.1. 09:14
Myslím, že vydědit potomky lze pouze za podmínek daných zákonem, které musí zůstavitel respektovat.

Zimní tóny lesa

Miloslava Richterová 5.1. 08:21
Krásné, děkuji za báseň i Vaše vnímání lesa. U mne je to tak, že se ocitám v nádherné a nekonečné galerii, do které je potřeba stále se vracet a pokaždé objevovat.

Se sebou

Vladislava Dejmková 5.1. 07:02
Ano, stává se mi to. Naštěstí ne moc často, ale pocity mám podobné. Asi to patří k životu. Nijak to neřeším, jen to vnímám.

Můj první výlet roku 2023

Marie Měchurová 4.1. 18:11
Ali, konečně vím, kde se zajímavý kostel s oddělenou zvonicí nachází. Několikrát jsem si ho fotila z vlaku. Jsi neuvěřitelná, taky hodně chodíme, ale na Tebe nemáme. Už se nám ale plní kalendář akcí. V červnu, když to dobře půjde, strávíme týden v Teplicích a prochodíme ten Váš krásný kraj.

Dobré skutky po celý rok

Daniela Řeřichová 4.1. 09:17
Danko, to je krásná bilance. Vím, že děláš radost nejen navrácením ztracených věcí, ale především svým milým úsměvem. Přeji ti hodně zážitků u točení zmrzliny. :-)

Goblin mode. Výraz zvolený slovem roku vypovídá o stavu společnosti

Jiří Dostal 4.1. 08:27
:-) :-) Krása, taky se s nedokonavou dokonavostí "budu účastnit"... :-) :-)

Fotoreportáž: Novoroční vycházka nad Holešovem

Daniela Řeřichová 4.1. 07:57
Maruško, hezká fotoreportáž. Přeji ti, aby opravdu bylo tak pěkně na těle i na duši po celý rok.

Infarkt ženám hrozí později než mužům. O to nebezpečnější může být

Jana Šenbergerová 3.1. 19:29
Postihl mě před šedesátkou. Měla jsem nízký krevní tlak, pohybu víc než dost, nízkou hladinu cukru i cholesterolu, spíše podváhu. Tentokrát byl ve hře dlouholetý stres. Ohlásil se ve chvíli manželova úmrtí "revmatickou" bolestí v levém rameni. Ani náhodou mě nenapadlo, že je to od srdce. Když mě ale při večerní koupeli přepadla podivná slabost, raději jsem šla rychle spát. O půlnoci mě probudila silná bolest čelistí, levé ruky a když se ozvala za hrudní kostí, byl nejvyšší čas volat záchranku. Naštěstí jsem nebyla doma sama. V nemocnici se všechno uklidnilo a teprve ráno bylo opravdu zle. Ucpala se mi céva v hrotu srdce a skončila jsem ve Fakultní nemocnici v Olomouci. Proč to píšu? Dnes už bych to nepodceňovala. Příznaky mohou být velmi různé. Teprve když jsem dostala strach, došlo mi, že je něco špatně.

Ten čas vánoční

Irena Mertová 3.1. 10:19
Dojemné. Jedeme dál... :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.