Přehled posledních diskuzních příspěvků

Čarovný svět vějířů II

Daniela Řeřichová 6.7. 11:30
Pěkně popsaná historie vějířů a skvostné fotky Martiny. Vějíře (nebo kastaněty) jsou i dnes často součástí španělského flamenca.

Když dozrává obilí

Vladislava Dejmková 6.7. 07:18
Soňo, ráda sdílím pohodu a myšlenky z tvých článků. Každý den žívota stojí za to prožít. I já jsem se letos těšila na prázdniny s vnoučkem, který absolvoval první třídu. S nadějí, že se budeme častěji vídat a užijeme si společné chvíle.

Výstava německého křepeláka

Daniela Řeřichová 5.7. 16:02
Jitko, určitě to byla pěkná akce, díky za sdílení.

Dávno už nemáme prázdniny

Jitka Caklová 5.7. 07:10
Díky za sdílení, moc krásně napsáno. Mluvením/psaním dáváme krásnu energii a tím ho posilujeme. Co se mi nelíbí, nechám plynout, ono to zmizí, přinejmenším alespoň z mojí hlavy a to opravdu není málo ♥

Čarovný svět vějířů I

Alena Velková 4.7. 12:53
Krásné vějíře a zajímavý článek.

Magda (66 let): Na rodinné dovolené funguji jako služka

Alena Tollarová 4.7. 08:45
Mám jedinou otázku. Proč ta paní léta tak trpí? Proč nestrčí psa mladým a nejede k moři s manželem nebo s kamarádkou? Asi o svých dovolenkových útrapách ráda vypráví.

Zápisky šílené zahradnice

Hana Šimková 4.7. 08:28
Mám podobné vzpomínky, bohužel už na časy minulé. Dnes už nevlastním zahrádku žádnou. Jestli jsou to Vaše květiny na obrázcích, tak jsou krásné.

Vláďa dobývá vrcholy 1

Marie Měchurová 3.7. 19:35
Rakouská příroda i hory jsou krásné, také máme vzpomínky. Manžel dokonce zdolal i Dachstein. Byli jsme tam v červnu, všude bylo plno květeny. Pohádka. Při Vašem článku se mi to všechno vrátilo. Děkuju.

Příběhy naší rodiny

Naděžda Špásová 3.7. 16:04
Takový vyžírka není nic nového, po světě jich běhají stovky. A obávám se, že bude hůř. Ony některé dobročinnosti k tomu nemají daleko.

FEJETON: Nebuďme lví pitomci!

Jitka Caklová 3.7. 11:14
Krásný fejeton a zlatá Malvínčina slova, ale i činy, které přinášejí radost do života dvou lidí i v pozdním věku. Jeden má štěstí, že může být Archibaldem a mít po boku rozumnou Malvínku :-) :-) Hned je moje červencová neděle krásnější. Děkuji!!!

Hledání

Irena Mertová 3.7. 09:22
To by se dalo zpívat jako blues :-) ...

Jia mas! Aneb vše, co je dobré vědět o pití vína v Řecku

Olga Škopánová 2.7. 09:09
Děkuji za článek právě odlítám do Řecka informace se budou hodit.

Týdenní putování po Plzeňském kraji

Vladislava Dejmková 2.7. 06:33
Úchvatné fotky. Souhlasím s tím, že i u nás máme plno nádherných míst, stačí je jen objevit.

Nový seriál o bezpečnosti na internetu

Oldřich Čepelka 1.7. 21:56
Přesně to podvodné volání a vylákání peněz udělali mé vzdálené tetě už před párt lety. Mnoho seniorů je vstřícných, ochotných, chtějí, aby je jejich okolí mělo rádo a aby mohli pomáhat... a pak to takhle dopadá. Mně taky volají ti, co chtějí moje peníze, ale jsou to jakoby nabídky nějakého zbohatnutí a ty umím krásně odpálkovat. Asi o tom jednou napíšu článek.

Půvab s kapkami deště

Elena Valeriánová 1.7. 10:06
Mám ráda zahradní květiny všeho druhu a lilie zvlášť patří k mým oblíbeným. Děkuji za pěknou přehlídku.

Melanom vzniká i z nenápadných znamének. Odhalit jej může preventivní vyšetření

Jana Šenbergerová 1.7. 09:41
Pro mě zrovna velmi aktuální článek. Nosím už týden místo jednoho znaménka dva stehy a spoustu dalších znamének, která byla také shledána neškodnými. Do pětašedesáti jsem nevěděla, co to je mít na kůži něco takového. Kdyby to bylo jen na mně, nenechala bych do sebe říznout, ale moje kardioložka vypadala docela vyděšeně. Tak jsme se s kožní dohodly, že pro klid paní doktorky tu příšerku odstraní. Já budu klidná, až se vytáhnou stehy.

Tip na výlet: Návštěva mezinárodního přístavu v Bežerovicích

Marie Měchurová 1.7. 06:55
Škoda, že je to nás tak daleko, hned bych se tam rozjela. Děkuju za tip, třeba někdy.

Na chatě se mohou bakterie v potrubí množit už za pár dní. Pozor na otravu vodou, varují hygienici

Jana Šenbergerová 30.6. 22:58
Chatu nemáme, ale nakonec jsem si článek přečetla. Zajímavý. Takto jsem o vodě nikdy nepřemýšlela. Z vodovodu v bytě nám teče voda, která mi chutná. Tak snad je i bezpečná, když ji piju odstátou.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.