Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moje seniorské cestování
Vladislava Dejmková 26.4. 08:43
Aleno, s cenami jízdenek mám podobnou zkušenost. Cestu vlakem či autobusem tam platím jinak než stejnou cestu zpátky. Netuším proč a nikdo mi to nikdy nevysvětlil. U autobusů bych to možná chápala, jsou tam různí dopravci, ale ve vlaku jezdím jen s ČD. Možná jednou vyjíždím z Královéhradeckého kraje a zpátky ze Středočeského kraje.
Květy a světy v Olomouci
Naděžda Špásová 25.4. 13:46
Danielo, to je paráda, kytičky mám taky moc ráda, bohužel Olomouc je trochu z ruky. Moc hezké fotky.
Velikonoční procházka Zámeckým parkem v Lánech
Daniela Řeřichová 25.4. 12:51
Martino, nádhera! Poutavá fotoprocházka je podle mne žhavým favoritem soutěže Do stovky. Moc se mi líbí struktura článku s vloženými fotografiemi a popisky. Kdo umí, umí!
Pečení bez námahy s perfektním výsledkem
Helena Štěpánková 25.4. 12:24
Má kamarádka, vášnivá pekařka, má kuchyňského robota už řadu let. Já jsem si jej nikdy nepořídila, protože nemám tak velkou kuchyň a asi by mi tam překážel. Ale možná, že také podlehnu, protože se mi už mnohdy nechce míchat těsto vařečkou. Je to čím dál náročnější. Ale peču pro vnoučata ráda, tak třeba si jej budu přát od dětí k narozeninám...
Nizozemský De Haar není filmová kulisa, je to opravdový hrad
Helena Štěpánková 25.4. 12:16
Krásný hrad. Z Nizozemska jsem byla jen v Amsterodamu, ale určitě je tam co k vidění i v jiných městech a oblastech. Ta země je mi docela sympatická.
Jezu Pilař vodáci neřeknou jinak, než jez smrti
Jan Zelenka 25.4. 11:31
Krásná krajina, kterou neznám.
Nové přechody, opravené chodníky, více tramvají. Praha musí být městem pro všechny, říká náměstek primátora Adam Scheinherr
Věra Ježková 25.4. 11:28
Honzo, díky za informace. Na lávku se těším a mám velkou radost, že Libeňský most nebude zbourán. :-)
Jak jsme vyhráli Neváhej a toč
Blanka Lazarová 25.4. 08:56
Tak nejenom turisti, ale i komparsisti,...... pardon, Mirek měl skoro hlavní roli. Gratuluji. :-)
Maruško, také mám některé zážitky na kazetách a pořád se nemůžu dostat k tomu nechat to nahrát na flash disk. Některé firmy to dělají, ale nesestřihají a je to pořád dost drahé. A ještě jsi mi připomněla jednu dlouhou cestu busem do Španělska brzy po revoluci. To bylo strašný. Ale byli jsme mladí a jinou možnost jsme neměli.
Skutečnost není nikdy "vidět", nýbrž vždy je "na dosah intuice", tedy Srdce, které lidé mohou míti otevřené
Jan Zelenka 24.4. 18:37
Myslím, že vás chápu. Byť nevěřící, celý život se věnuji biblické a židovské historii. A víra má mnoho tváří.
Jadran, láska na celý život
Jan Zelenka 24.4. 18:34
Jadran je pojem. A vůbec, celé Středomoří. Když jsme jednou seděli v kavárničce na korfském Pantokrátoru, v návalu emocí jsem ženě řekl, že tady, u moře, bych chtěl žít. Nepochopila. Středomoří je moje celoživotní láska. Vaše vyprávění mi přiblížilo mnohé krásné okamžiky.
Jak vyčistit sprchu a sprchovou baterii?
Jana Šenbergerová 24.4. 15:15
Užitečné rady za levný peníz. Jen více takových!
O těšení a o Matuškovi
Vladislava Dejmková 24.4. 09:35
V poslední době se nejvíc těším na to, jak si po práci posedím na zahradě, zavřu oči, nechám se zahřívat slunečními paprsky a zaposlouchám se do ptačího zpěvu. Teď na jaře to jsou úplné ptačí koncerty. Ale mám samozřejmě i jiná těšení se. Obvyklá i neobvyklá.
FEJETON: Ponechme psům jejich kousky!
Daniela Řeřichová 24.4. 07:20
Děkuji panu Polákovi za každonedělní dávku léčivého humoru.
Obrázky z cest - Mikulov
Vladislava Dejmková 23.4. 11:16
Vždycky, když Mikulovem projíždím, říkám si, že se někdy musím zastavit. Snad na to opravdu někdy dojde. Díky za inspiraci dobrými fotografiemi.
Máňa říkala, že žádná válka není. Vysvětlit realitu je někdy těžké
Bob Gajdoš 23.4. 10:30
Doporučuji se podívat na https://www.youtube.com/watch?v=_LLDpKoa2Js
A při přebírání zpráv používat zdravý (selský) rozum.
Kolín, město Kmochovo
Naděžda Špásová 22.4. 14:13
V Kolíně jsem nikdy nebyla, o F. Kmochovi jsem kdysi viděla film To byl český muzikant. To je vše co k tomu mužů napsat. Dechovka není moje parketa, nevadila mi jen na zábavách a plesech. Ale nikomu jeho lásku k dechovce neberu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.