Přehled posledních diskuzních příspěvků
Bramborové karbanátky s tuňákem
Alena Vávrová 17.7. 19:37
Tož já bych si to uvařila. Tuňáka mám vždy ve špajzu. Ale dnes zbylé brambůrky od oběda jsem svrzla studené s tvarohem. Tak někdy jindy. Dík za recept ;-).
Smrt je v zájmu všech!
Jarmila Komberec Jakubcová 17.7. 16:43
občas se nevyhnu čtení nějaké té "senzační či bulvární zprávy" ze života našich hvězd ale rozhodně takové zprávy nevyhledávám. jediný časopis který si kupuje je EPOCHA kde se dozvím něco zajímavého. Na internetu se směji hlavně Parlamentní listům, protože jejich zprávy mají nulovou vypovídající hodnotu. O zprávách na Nově ani nepíši.
Produkt seznamovacího vagonu
Anna Čípová 17.7. 08:07
Pane Františku, to je váš osobní příběh nebo fantazie dostala zelenou?
Obšťastňovač
Marie Magdalena Klosová 16.7. 22:15
Myslím,že ty ženy nejsou nešťastné.Jsou zřejmě dost naivní.Prostě musíme si dávat pozor,to neznamená,že na seznamce najdeme jen podvodníky.mm
Rumové opojení v Chamarel
Kristina Halfarová 16.7. 16:56
Tak takový rum by asi stál za ochutnání :-)
Jak si Barča vykoledovala vanu aneb Tip na výlet
Alena Tollarová 15.7. 14:25
Paní Jitko, Váš styl se mi opravdu líbí. Přemýšlím, kdo by se mnou těch 7 km dal, ale bohužel mě nikdo nenapadá. Škoda, dala bych se je líbit z fleku. Pozdravujte Barču.
Učitel v nesnázích: Nejen vzdělávat, ale vychovávat ...
Hana Šimková 15.7. 13:12
Tušil vůbec ředitel proč za ním uklizečka přišla?:
Vzpomínka na Emila Zátopka, který by oslavil 100 let
Alena Tollarová 15.7. 09:56
Hano, jsem ráda, že jsi sedla a napsala pro nás toto vyprávění o nesmrtelném fenoménu jménem Zátopek. Díky
Psali to v novinách, tak to musí být pravda
Topi Pigula, redakce 14.7. 16:46
Tak to vás potěší, že titulky budou dalším dílem tohoto připravovaného minisereriálu o médiích :-)
Jedlé muchomůrky
Jarmila Komberec Jakubcová 13.7. 18:06
všechny houby jsou jedlé, některé jen jednou
250 let Prátru
Marie Magdalena Klosová 13.7. 10:28
Je to milé pozvání hravou formou.Ale nevyužiji ho,ze všech těch atrakcí se mi už teď točí hlava.:) Díky.mm
Láska z Mekáče
Naděžda Špásová 13.7. 10:22
Tedy, Romane, zase jsem se pobavila. Vidíš, mohl jsi mít 4 děti a to bez práce, ale asi i bez koláče, viď. Seznamka přes internet je hodně ošemetná věc. No, teď už to naštěstí nepotřebuješ. *****
Freegani aneb bojovníci proti plýtvání
Karel Boháček 13.7. 07:24
...no viděl jsem u přítele v USA jak využívá myčku i k vaření spolu s mytím nádobí, tohle nemusím. Šetřím spíše na nákupech, to co zbyde - je to toho dost málo, snědí to slípky či králíci.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.