Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj fígl na zdobení cukroví
Hana Chlebníčková 9.11. 10:41
Díky tomuto fíglu jsem se vyhla operaci karpálních tunelů.POTŘEBNÉ PŘÍSADYAcylpyrin5 listů aloe francovku herbu či lesanuPOSTUP PŘÍPRAVYDlouho jsem měla bolesti rukou, hlavně v klidu a nejhorší to bylo v noci... Nevíte kam s rukou, brní prsty a jste každou chvilku vzhůru a ráno nejste schopna udržet drobné věci v rukou, nemáte v nich cit. S obtížností mažete chleba, zamykáte dveře apodobně. Pokud trpíte stejnými obtížemi, tak zkuste můj zaručený recept. Do půl litru francovky herby (či lesany) nechte luhovat 20 tablet acylpyrinu a 5 listů aloe a občas protřepte. Po necelém týdnu si můžete ruce mazat před spaním. Já osobně jsem měla svou medicínu po ruce i v noci.
Brambory rychle uvařené v mikrovlnce ve sklenici
Hana Chlebníčková 9.11. 10:05
Můj fígl : jak se zbavit bolesti v patě - ostruhy.
Nemohla jsem došlápnout na patu, proto jsem podstoupila ozařování, obstřiky do paty, elektroléčbu, mastičky od bolesti všeho druhu.
Potom jsem si vzpomněla na babičku, která mě poslala pro listí z černého bezu, když nemohla chodit. Je to jednoduché. Čerstvé listí přiložte na patu a navlečte ponožku. Stačí, když tento obklad budete opakovat 3 noci a jste bez bolesti. A tady platí známé pořekadlo: před heřmánkem smekni a před bezem klekni.
Zázrak
Jitka Chodorová 8.11. 23:14
Teda Jano,to se ti moc povedlo,opravdovský zázrak,tak ještě jednou ti blahopřeji k vnučce a přeji vám všem hodně štěstí a zdraví.Je to zázrak!
Čert nebo prostý, zemitý chlapík, to byly role Jaroslava Moučky
Zuzana Pivcová 8.11. 18:56
Jaroslav Moučka se mi opravdu líbil coby čert spolu s Jiřinou Bohdalovou v pohádce o Dalskabátech. Jeho role bodrých a charakterních soudruhů ředitelů a předsedů z lidu jsem však snášela špatně.
Léky přes internet kupuje stále víc lidí
Svatava Páleníková 8.11. 16:06
Syn mi objednává léky na internetu už více než rok. Balíček mi přijde až domů, nemusím chodit do lékárny a je to levnější. Samozřejmě to nejde u všech léků.
Nepouštěj mě
Jaroslava Handlová 8.11. 11:51
Hezky rýmovaná touha většiny žen (snad?), bez ohledu na věk.
Zuzko, pěkné!
Nejlépe se žije v Praze a v Plzeňském kraji
Jana Šenbergerová 8.11. 10:10
Ten svůj, Olomoucký, bych za žádný jiný nevyměnila.
Mrkání (3. část): Kapky strýca Matalíka
Jana Šenbergerová 7.11. 23:12
Konec smutný, ale vyprávění hezké.
Svatý Martin chystá koně, ochladí se o deset stupňů
Jana Šenbergerová 7.11. 23:01
Po dnešních příjemných čtrnácti se zas bude na zimu špatně zvykat, ale nic jiného nám nezbude.
Vždycky jsem se na první sníh těšila a nevidím důvod se netěšit.
Houbařkou na vlastní zahradě
Jana Šenbergerová 7.11. 22:56
Tak nějak jsem letos přišla k houbám i já. Byly ze zahrádky, ale z kamarádčiny. Narostlo jich tolik, že jsme z nich měli výborný václavkový guláš.
Také si myslím, že normálních lidí je víc, jen ty druhé je víc slyšet.
Jak na mastnou špínu
Jana Šenbergerová 7.11. 22:41
Zrovna včera jsem si takové drhnutí užívala. Hned zítra to s tou fólií zkusím. Děkuji.
Jak se zbavit bolestí v patě? Na ostruhy konopnou mast
Jana Šenbergerová 7.11. 22:37
Pokud to opravdu takto zafunguje, dá se ušetřit nejen čas, ale i spousta peněz za ošetřování paty rázovou vlnou.
Čerstvé pečivo, kdykoli si zrovna vzpomenete
Jana Šenbergerová 7.11. 11:58
To je dobrý fígl. Když koupím raženky v pátek, v pondělí jsou na svačinu jako čerstvě upečené. Osvědčilo se, doporučuji.
Tak vzdálený
Jana Šenbergerová 7.11. 11:50
Zuzko, už dlouho vím, co se od tebe dá čekat, a přesto tu vždy sedím v tichém údivu, jak stále překonáváš sama sebe.
Moja "finta" na syna trémistu
Jitka Pšeničková 7.11. 10:18
Můj nápad je spíše pro ženy. Chladné počasí vyžaduje punčocháče a ty se snadno roztrhnou o nehet nebo hrsnou kůži rukou. Já úspěšně používám tzv. igelitové jednorázové rukavice (takové jaké bývají u benzínových pump). Jsou ke koupi i v drogeriích. Rukavice jsou dosti široké na rychlé navléknutí a pončocháče po nich bezvadně kloužou a nepoškodí se. Doma, u lékaře, na pedikůře - pohoda! Už jsem to poradila několika kamarádkám a moc si to pochvalují!
Vyhrajte přístroj Sodastream v soutěži magazínu i60 "Můj fígl"
Helena Abrahamová 7.11. 08:42
To může být zajímavá soutěž. Už se těším, jaké fígle se tu objeví.
Ruksakoví lidé
Marie Novotná 6.11. 19:29
Plně souhlasím.Bágly byly ,jsou a jak to vypadá,tak ještě dlouho budou.Moc hezky napsané.
Myslíte, že používáte zdravý rostlinný tuk? Možná je to jinak!
Jana Šenbergerová 6.11. 15:32
Co nevytvoří příroda, tomu je lépe se vyhnout, ale ...
Často i to, co příroda vytvoří, člověk nakonec zpitvoří tak, že to víc škodí než prospívá. A pak, babo, raď.
Vítězka fotosoutěže L. Kozáková: Vzorem jsou pro mě Saudkovi
Jana Šenbergerová 6.11. 15:24
Bingo! Další dobrý nápad popovídat si s autory vítězných fotografií. Přeji paní Kozákové ještě hodně dobrých "úlovků" a moc jí přeji, že své snažení zúročila.
Kardio rehabilitace dokáží zachránit život
Jana Šenbergerová 6.11. 13:31
Před sedmi lety jsem se dostala měsíc po infarktu do lázní Teplice nad Bečvou. Denně jsem chodila pěšky několik kilometrů, chodila na procedury, ale hlavně byla pod lékařskou kontrolou. Hned z kraje jsem se dověděla, jakou zátěž si mohu dovolit, což mě především uklidnilo. Nemusela jsem se zabývat každodenními povinnostmi, takže jsem měla dost času se vším se v pohodě srovnat. Nedám na lázně dopustit. Je velká škoda, že se lázeňská péče omezuje. Za nejdůležitější však považuji změnu myšlení. Myšlenky mají ohromnou tvořivou, ale také zničující sílu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.