Přehled posledních diskuzních příspěvků

Měsíc v úplňku

Marie Měchurová 22.10. 08:38
Jako vždy to nemá chybu. Pohlazení pro duši.

Podzimní stromy na modrém pozadí

Marie Měchurová 21.10. 16:22
Podzim je nejbarevnější období v roce, mám ho moc ráda. Moc hezké fotografie.

Mrazivá rána

Marie Měchurová 21.10. 11:07
Aničko, krása. U nad ještě takové chladné ráno nebylo, je vidět, že jste skoro horalé.

Čas zoufalství a beznaděje. Rodiny si neumí poradit s péčí o starého člověka

Věra Ježková 21.10. 09:58
Mé mamince pomohla s rozesláním žádostí do pražských DS praktická lékařka. Maminka měla Parkinsona. Bylo jasné, že dříve, nebo později nebude moct být sama ve svém bytě a já péči o ni při zaměstnání nezvládnu. Tímto ještě jednou děkuji DS Háje, kde mají pro klienty s Parkinsonem speciální oddělení. Maminka tam byla velmi spokojená. Zemřela počátkem roku.

Epidemie sílí, vláda zpřísňuje opatření: Do restaurace jen s certifikátem, od listopadu končí i bezplatné testy

Jiří Hradecký 21.10. 08:41
Jak je vidět tak očkování nechrání a nakažených přibývá. To znamená, že "vakcína" je hodně málo účinná. Přesto jsme stále více a více vyzýváni k očkování. Neočkovaní chodí na testy a pokud je test negativní , je to v pořádku. Proč se ale netestují i naočkovaní, co když právě oni roznášejí nákazu? Abychom byli donuceni se nechat očkovat i proti své vůli, dochází k represím v podobě placení testů a zkrácení doby platnosti. Prostě nejsi-li očkován seď doma na zadku a nikam nechoď!!!

Nostalgický povzdech

Jana Šenbergerová 21.10. 08:39
Skvěle splněný úkol. U mně za 1*.

Halloween

Jana Šenbergerová 21.10. 08:35
To nám to hezky strašidelně a hlubokomyslně začíná. :-)

Kompliment

Helena Štěpánková 20.10. 09:32
Bezvadně napsáno, pobavila jsem se :-)

Podzimní soutěžení na portále i60

Hana Práglová 20.10. 07:43
Děkuji za skvělé nápady. Opět se budeme mít nač těšit.

Čas barev

Eva Mužíková 19.10. 14:12
Zajímavé vyznání.

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, Mynáři

VANDA Blaškovič 19.10. 12:40
Ivano, máte pravdu, to co tam ten triumvirát na Hradě vyvádí je do nebe volající, padesátá léta jako vyšitá. Snad už jim přistřihnou křidélka, nebo raději je rovnou vykopnou. Pane Vácho, perfektně napsaný článek!

Odpočinek přestal být přirozenou součástí života. Lidem chybí, ale nevědí to

Jiří Dostal 19.10. 08:22
:-) :-) To je téma, to je téma, to nás pámbu trestá, že se nemodlíme a dny sváteční pěkně nesvětíme, k tomu mi stará první žena záviděla, když jsem jako pravidelný domácí pradlen a žehlič u těchto prací odpočíval a promýšlel svoje témata. :-) :-)

Nedbalá elegance. Ideální styl pro dámy vyššího věku

Dana Hošková 18.10. 08:50
Ono jde asi i o to, kde se žena pohybuje. Půjdu-li večer do divadla, obléknu si něco elegantního a obuji lodičky. Přes den po městě běhám v kalhotách a bundě či svetru podle sezóny. I bunda může být pěkná a elegantní. Do noblesních kaváren nechodím. Modely na fotografiích nejsou špatné, mohou být inspirativní hlavně pro ženy z Prahy či jiného velkoměsta.

Jak na to s Českou bankovní asociací? Co je to bankovní identita a jak ji používat

Vladislava Dejmková 18.10. 07:16
Bankovní identitu mám a párkrát jsem ji použila. Zpočátku jsem si myslela, že bude "jedna bankovní identita" použitelná obecně. Ale teď banky postupně nabízejí každá "tu svou". Jak to tedy přesně funguje?

Naše čtenářka a také modelka ve finále soutěže Dáma roku 2021

Jitka Hašková 17.10. 17:17
Zjistila jsem, že když kliknu na možnost podívat se na další soutěžící, tak vidím všechny soutěžící a mohu ještě pro Jitku Mošovskou hlasovat, což jsem učinila. Na ten večer jet do Počernic nemohu. Budu jí držet palce, aby vyhrála.

Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ XII

Jana Kollinová 17.10. 12:27
Přeji vám splnění i dalších přání včetně vyřčeného přání přátelství. Kdo má tutéž možnost, přeji ,aby uchopili příležitost "za pačesy:" :-)

Podzimní vůně z kuchyně

Jarmila Fialová 17.10. 11:48
Není to o tom, že by se měnily chutě podle ročního období, spíš je to o tom, co zahrádka nebo obchod dá. Teď je sezóna dýní, tak třeba vařím s dýní špagetovou, chuť bych na ní měla i na jaře, ale to jí těžko seženu.

FEJETON: Jak jsem vzal Káju do divadla

Daniela Řeřichová 17.10. 07:10
Děkuji za další parádní fejeton.

Jazykový koutek 16

Jan Zelenka 16.10. 13:10
Je dobře, že na nás vybíráš jen ty nejzákladnější příklady. Už takhle mám z toho skoro depku. Holt, budu muset psát pomaleji a víc u toho přemýšlet.

Jan Přeučil: Humor je kartáč, který smazává všechny pavučiny ze srdce

Eva Mužíková 16.10. 12:23
Krátké, všeříkající. Už delší dobu uvažuji, že také využiji našeho nádherného bazénu. Jen se rozhoupat...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.