Přehlídka historických modelů
na záběrech Danuše Kubátové

Přehlídka historických modelů
na záběrech Danuše Kubátové

21. 5. 2015

Slavnostní předání Národní kroniky se uskutečnilo koncem dubna tohoto roku v Národopisném muzeu v letohrádku Kinských v Praze 5. V rámci předání této kroniky Národnímu muzeu byla uspořádána také přehlídka historické módy s názvem "Elegantní dámou v jakémkoli věku a roční době".  

Dovolte mi tuto událost ještě jednou připomenout. Většina zralých modelek, které módu předváděly, byla z portálu i60, a jak to všechny úspěšně zvládly, se můžete podívat zde:

 

 

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Díky skvělé autorce za profesionální video.Ještě že ji mezi sebou máme ! Pro Libora -já jsem byla donedávna "klobouková".A kolem mě několik kamarádek.Teď dám přednost slušivé čepici.
Alena Tollarová
Libore, já jsem moc mladá na to, abych to věděla. Móda klobouků skončila dřív. Že by to bylo proto, že moc nešly k montérkám a šatovým zástěrám?
Libor Farský
Je to úžasné, díky Danušce za ten skvělý záznam. Šaramantní modelky a skvělá atmosféra. Děvčata, opakuji svou otázku. Proč vlastně dámy téměř přestaly nosit kloboučky a klobouky? Anebo - mně se moc líbila ještě starší dámská móda - se slunečníky. Jenže když má žena v jedné ruce nákupní tašku a druhou rukou drží mobil u ucha, tak by to nešlo. Anebo ano?
Jana Šenbergerová
Moc hezké! Jako bych tam byla.
Hana Lancová
Velmi pěkná prezentace, včetně dobové hudby. Sledovala jsem bez dechu. Přesně už to vystihla moje jmenovkyně, paní Rypáčková.
Soňa Prachfeldová
Zdravím modelky, video je moc pěkné a o to hezčí, že tam jsou osůbky, které jsem osobně poznala -super.
Alena Várošová
Paní Dano díky tisíckrtát za video,že jste vše tak skvěle zdokumentovala.Nádherná módní přehlídka a všechny dámy byly na profesionální úrovni a moc jim to všem slušelo. Díky všem,co se jim svědomitě věnovaly.Tato akce se vydařila a zapíše do dějin.
VANDA Blaškovič
Sestřičko, Danuško, i zde platí, kdo umí, umí...jsi šikovná ženská. Těším se na další setkání s Tebou.
Dagmar Bartušková
Sedíme v Costa Coffee u výborného kapučínka a pořád pouštím toto perfektně zpracované "naše" video. Vím, že ho budu ještě mockrát pouštět. Dano, byl to výborný nápad, takhle ho zveřejnit na íčku a mít ho při ruce. Díky.
Miroslava Jachimová
Moc děkuji autorce za profesionální zpracování dokumentu. Je to milé připomenutí celé akce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...