Velká olympijská tipovačka zná své vítěze!

Velká olympijská tipovačka zná své vítěze!

21. 8. 2016

Celkem deset medailí získali čeští sportovci na olympiádě v brazilském Riu. Zlato si z her domů přivezl judista Lukáš Krpálek, stříbrnou medaili bude na krku nosit kanoista Lukáš Dostál, nejvíce bronzových medailí pak získal český tenis, tu poslední - stříbrnou - vybojoval biker Jaroslav Kulhavý. Velký sportovní karneval v Riu je tedy u konce a olympijský oheň se vydá na další pouť, tentokrát do Tokia.

U konce je také Velká olympijská tipovačka portálu i60, která každý den zaměstnávala soutěžící novými tipy na jednotlivá sportovní klání. Dlouho byla tipovačka na předních místech vyrovnaná, v poslední třetině soutěže se ale na prvních pozicích usadili tři soutěžící: Petr Doubek, Alena Brabcová a Hana Švecová. Své pozice si pak už udrželi až do závěrečné discipliny a započtění všech bodů, včetně tipu na celkový počet medailí českých olympioniků.

Tito tři soutěžící tedy získávají od redakce sportovní cenu - badmintonový set VicFun. Gratulujeme vítězům, ale blahopřejeme i všem ostatním soutěžícím, kteří vydrželi soutěžní maraton až do konce olympiády.

Sportu i tipovačce na portálu i60 zdar!

olympiáda sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Všem výhercům moc blahopřeji a těším se na další soutěže
LENKA VORÁŘOVÁ
Gratuluji jak úžasným olympionikům za reprezentaci naší malé zemičky, tak také úspěšným tipérům v této soutěži. Ačkoliv jsem se zapojila až téměř v polovině (na dovolené jsem tipovat nemohla), přesto jsem nějaké bodíky nastřádala a jsem za to moc ráda. Už se těším na další báječné soutěžení :)
Jana Šenbergerová
Gratuluji úspěšným tipujícím i olympionikům. 10 medailí je na zemi naší velikosti pěkný výsledek. Na paralympiádě budou mít své želízko v ohni i Zlaté Hory.
Dana Kolářová
Blahopřeji vítězům sportovním, tipujícím k výsledkům, redakci k dobrým nápadům a dalšímu tipování na portálu i60 zdar!
Marie Seitlová
Gratuluji vítězům.
Anna Čípová
Gratuluji vítězům. Redakci děkuji za možnost sledovat olympijské dění na íčku.
Zdenka Jírová
Gratuluji vítězům Tipovačky i našim olympionikům.
Dagmar Králová
Také gratulujeme vítězům. Správně jsme doma tipovali jen jednu zlatou medaili, ale mysleli jsme, že ji získá Kvitová.V oštěpu zůstala Špotáková jen 12 cm za stříbrnou medailí a jen 2 cm před čtvrtou Polkou. Bylo hodně překvapivých výsledků a několik dní jsme doma tipování vynechali. To je sport 8-)
Jitka Chodorová
Taky blahopřeji olympionikům, ale i našim vítězům v tipovačce, která byla tentokrát hodně náročná, mě samotnou jsem potěšila z 5.-6.místa, které jsem nakonec obsadila, a před těmi lepšími se skláním.
Alena Tollarová
Mé blahopřání patří všem. Jak olympionikům, tak vítězům tipovačky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...