Ingredience:
3 vejce
 3 lžíce cukru kr.
 5 lžic pol.mouky
 trochu prášku do pečiva
 1 skořicový cukr
Ušleháme piškotové těsto, nalejeme na plech vyložený pečícím papírem a pak pečeme do zlatova. Korpus jsem potřela rozšlehanými jahodami, do kterých jsem přidala meruňkovou marmeládu. Dala vrstvu piškotů a na ně zbytek jahodového pyré.
 Odlila jeden hrnek zázračné šlehačky Hoplé, která je trvanlivá a nespadne,  přidala do ní 3 lžíce mléka a ušlehala tuhou šlehačku, kterou jsem ve vysoké vrstvě navršila na korpus. Dozdobit můžete dle fantazie třeba čerstvými jahodami.
Dobrou chuť!
 
		 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
					 
					 
					 
					 
					 
             
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								