Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Alena Tollarová
						13.6.2015 08:51
						Květo, pro jedno kvítí slunce nesvítí. Zdraví je přednější a akcí bude ještě mnoho. Myslím, že v úmorném vedru je stejně lepší dát přednost odpočinku někde ve stínu a připravit si nožky na nějaký jiný výlet.

Květoslava HOUDKOVÁ
						13.6.2015 08:05
						Veliké zklamání!      Letošní "Růžovou zahradu", jakož i dnešní "Festival chutí" v Dobřichovicích  NEUVIDÍM !! Beru Warfarin a lékařka mne - zřejmě - předávkovala. V předchozích dnech mi začaly otékat nohy (nárty a lýtka tvrdá, žhavá až pálivá) - a doktorka odjela na D.  Tak jsem si "pomohla sama": Warfar. jen 1/2 tbl./den ! - a výsledek se dostavuje: otoky mizí, lýtka a nárty se dostávají do původ.stavu.   Ať mi zkusí doktorka něco vytýkat!! = já potřebuji chodit a ne sedět a dívat se na oteklé "konve"!!  Víkendový klid mne - doufám-dovyléčí.

Soňa Prachfeldová
						12.6.2015 08:00
						Díky za pozvání Květuško, letos nebývale rozkvetly i naše růže, je to nádhera.

Marie Foltýnová
						11.6.2015 23:22
						Květuš prohlédla jsem si tu galerii květin.To je pastva pro oči.Krásné.Díky za Tvé skvělé nabídky akcí,kterých se sama zúčastníš.

Alena Tollarová
						11.6.2015 20:39
						Určitě by se mi výstava líbila, ale budu si muset počkat na článek a fotky. 

Květoslava HOUDKOVÁ
						11.6.2015 16:22
						Ahoj Olinko - dík za chválu - snad si takto mohu vyložit? !                   ( I když:   ...... jsi poklad = jen mne "vykopat"   .....nás někam posíláš = to samozřejmě není tam, kde záda přecházejí v nohy a dostávají "jiné jméno"). To je jen něco trochu  pro legraci -jinak DÍKY!! Doufám, že se my - "í-čkařky" - uvidíme v hojném počtu v pondělí 15. 6. ve vile Pellé. 

Zuzana Pivcová
						11.6.2015 10:17
						Květa, nejen, že informuje, ale sama se i těch všech akcí zúčastňuje, to je tedy fakt obdivuhodné.

Olga Štolbová
						11.6.2015 08:59
						Květuš, díky.  Ty jsi vlastně náš poklad, pořád nás někam posíláš a dáváš vědět o různých aktivitách, vhodných pro seniory. Ještě jednou, díky...*****