Je to velmi známé místo, navštěvované turisty všech národů. Ve městečku najdete nejdražší klenoty v určité známé budově.

Foto: autorka
		Poznáte nádraží?
23. 7. 2017
		DISKUZE

Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit 

Dana Tomanová
						15.8.2017 08:42

Ano, je to známé nádraží...hlavně když je vinobraní, mají dobrý burčák z tamních svahů :-))) Bydlím nedaleko. Chodíme tam s dětmi o prázdninách každý rok nahoru procházkou, ale už to není ten klidný a melebný K........, jezdí tam spoustu aut až nahoru do hospod, stále musíte uskakovat a vyhýbat se, okolo cesty se prodávají cetky všeho druhu a původní romantika zmizela. Je to škoda, lidé si všechno hezké zničí.

Oldřich Čepelka
						23.7.2017 23:24

Hrozně dlouho mi to trvalo, ale teď bych řekl, že už to vím. Blízko je řeka, kolem vápenec? 

Alena Vávrová
						23.7.2017 16:53

Chtěla jsem si ověřit jak to nádraží vypadá jinde na netu, ale je to fakt jednoznačné. Jednoho tamního obyvatele máme snad i na íčku.

Jana Kovářová
						23.7.2017 16:14

Nalezeno docela rychle, taky jsem nevěděla, že městys má jméno jako hrad.

Mirek Hahn
						23.7.2017 10:21

Kupodivu si nepamatuji nádraží, přestože v hospodě naproti jsem strávil za mlada nejeden večer. Most postavili nový, pamatuji si ještě původní. Ale poznal jsem stěnu proti mostu, nezaměnitelný profil Barrandienu. Mám to :-)

Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
 portál i60 nabízí.

Aktuální soutěže

Kvíz i60 - 44. týden

Ruchadlo, telefon, kontaktní čočky... Ano, vědomostní kvíz tohoto týdne bude o vynálezech a vynálezcích.
		AKTUÁLNÍ ANKETA 

Kolikrát týdně zařazujete do svého jídelníčku maso?