Ilustrační foto: auta5p.cz
Škoda z lásky: Trable s autem
8. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
19.11.2018 00:19
Něco podobného se stalo nám, s manželem. Došel nám benzín a dobrosrdečný řidič nás vzal na lano k pumpě. Bylo to asi jen necelých 10 km, ale neumím vysvětlit proč, ale naše vlečené auto lítalo ze strany na stranu a my se jen modlili, abychom byli na místě.
Hana Rypáčková
11.11.2018 12:03
Samé dobré příhody. Ano, taky jsem jednou s embéčkem dojela domů na silonku....Být vlečen je taky lahůdka...A dojet mnoho kilometrů na dvojku s utrženým lankem od plynu....Hlavně , aby to nechcíplo...
Lidmila Nejedlá
10.11.2018 10:02
Vida, další pěkně napínavý příběh. Chlapům téma s hlavním hrdinou autem sedí.
František Matoušek
9.11.2018 10:01
Připomnělo mě to podobný problém. S tín klínovým řemenem jsem měl kliku. Bylo to někdy v 80-tých letech a jeli jsme před vánocemi do Prahy k manželčiným rodičům. Manželka měla tehdy punčocháče, tak šly dolů.
Eva Mužíková
8.11.2018 18:58
Jaromíre, to mi připomnělo jízdu Volhou 24 v mrazu a husté mlze do Hradce Král. k sestře. Manžel měl hlavu vystrčenou z okýnka, já jsem sledovala z druhé strany krajnici.. Oba jsme byli obaleni mrznoucí jinovatku. K štědrovečernímu stolu jsme dorazili okolo jedenácté večer.. horor.
Libuše Křapová
8.11.2018 12:42
No hurá, další nový aktivní člen, další pěkný článek a co je nejlepší, první aktivní krajan :-) Jaromíre, asi vám budu v soutěži držet palce :-)
Zuzana Pivcová
8.11.2018 11:52
Pamatuji si, že jsme jely se sestrou po dálnici z Prahy Trabantem, bylo velmi horké léto a podél cesty byly samé odstavené Škodovky, kterým se přehřál motor. A traboš to zvládnul! Pěkně jste si zavzpomínal, ale jak vidno, poradil jste si suverénně i v nouzi.
Blanka Macháčková
8.11.2018 11:25
Myslím, že pár z nás si s vaším příběhem vybavila ty své. Jen je napsat. I když tehdy bylo asi krušno, dnes je to veselé vyprávění. Dík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci