Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
31.12.2019 13:51
Všem výhercům gratuluji, bylo to hezké počteníčko.
Jan Zelenka
31.12.2019 13:47
Velký dík redakci za dvojí ocenění, za to, že existuje íčko, a všem, kteří na íčko přispívají čímkoli a obohacují tak náš život.
Marie Seitlová
31.12.2019 13:19
Gratuluji všem výhercům a všem na ičku i výborné redakci přeji v roce 2020 hodně zdraví, štěstí,pohody a spoustu nápadů a krásných fotek.
Helenka Vambleki
31.12.2019 12:58
♥Děkuji za dvojí ocenění a gratuluji dalším výhercům. Íčko je pro mne srdeční záležitostí, život bez něj si dovedu jen těžko představit. A síla íčka, jak jsem o ní psala ve vítězném článku? Jen dva příklady z poslední doby, určitě jste si přečetli ta slova pochopení, naděje, obav a přání všeho dobrého ať už velké bojovnici Evě B. nebo štěňátkům Aničky Potůčkové. Íčko, jsme rádi, že jsi, že máme takového správného redaktora v čele a že máš spoustu pravidelných přispěvovatelů a čtenářů!!!♥
Vladislava Dejmková
31.12.2019 12:31
Gratuluji oceněným, ale myslím si, že poděkování si zaslouží všichni, kdo na portál přispívají. Osobně chci poděkovat hlavně Zuzce Pivcové, za to, že se trpělivě prokousala mými dlouhými články a opravovala moje chyby.
Věra Ježková
31.12.2019 11:15
Blahopřeji vítězům. :-) Já už jsem svoji první cenu vyhrála v podobě krásného přátelství s nováčkem roku a jedním z vítězů. Děkuji redakci za příjemný rok strávený s portálem a přeji všem jejím členům dobrý příští rok. ♥
Hana Nováková
31.12.2019 10:42
Gratulace výhercům a oceněným. Další rok je před námi, tak zůstaňte na íčku, pište, foťte a s námi ostatními se podělte. Krásný nový rok plný zdraví...
Libuše Křapová
31.12.2019 10:38
Gratuluji všem oceněným a všem nám společeně přeji do nového roku hodně dalších krásných akcí a zážitků :-)
Danka Rotyková
31.12.2019 10:31
Všem nejšikovnějším i těm ostatním šikovným (co nebyli oceněni), přeji do dalšího roku zdraví a mnoho tvůrčího elánu. Bez Vás už by mi v životě něco chybělo, děkuji proto za Vaše články, fotografie i diskuzní příspěvky. Na shledanou v lednu 2020.
Naděžda Špásová
31.12.2019 10:21
Nejdříve chci poděkovat za výhru v poslední letošní soutěži, pak chci pogratulovat všem výhercům a oceněným íčkařům a nakonec chci popřát redakci a nám všem do roku 2020 štěstí, pohodu a hlavně zdraví. (✷‿✷)
Načíst starší příspěvky