Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Síla íčka
Foto: autorka

Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Síla íčka

8. 12. 2019

Je server i60 obyčejný web pro seniory? Na první pohled to vypadá, že ano. Kdo přijde poprvé, vidí spoustu článků většinou o seniorech pro seniory a navíc články registrovaných "íčkařů". Liší se hlavně diskusním fórem. Štamgasti z chatu se už povětšinou znají z osobních setkání. Ať už velkých - v Kořenově, Plzni, Rožnově p.Radhoštěm..., či menších - na Řípu, v Brně, v Luhačovicích..., nebo dokonce maličkých, kdy se třeba sejdou jen dvě íčkařky. Vždy je to o setkávání lidí, kteří si mají co říct.
A já bych vyzvedla hlavně sílu íčka v podpoře, kdy se člověk potřebuje svěřit. Jsou to situace šťastné, kdy se rádi pochlubíme, že se nám narodilo vnouče nebo štěňátka, že jsme překonali sami sebe, že jsme se dostali do míst, o kterých jsme snili, že jsme se vdaly, že máme vlastní výstavu, že nám vyšla kniha, že jsme se dostaly do finále Eurobabička... Ale život přináší i smutnější chvilky. Od ztráty životního partnera, pejska, rozchod s přítelem, přes bolesti zubů, přetrvávající kašel, zlomenou ruku, ostruhu na noze... A vždy se síla íčka projeví lavinou povzbuzení, že bude líp, že pomáhá toto nebo ať vyzkouší tamto, že držíme palečky. Nejeden z nás tuto sílu poznal sám na sobě a to nejen letos, ale všechny ty roky předtím.

2017 - výherce Křížovkářské ligy
Protože se mě nejvíce dotkl těžký úraz Květinky, chci poděkovat za společnou sílu íčka, za všechna ta povzbuzení, za všechnu tu energii, kterou stále se zlepšující Květince společně dáváme. A na položenou otázku v úvodu si odpovím sama: Server i60 není jen obyčejný web pro seniory. Je jiný, je přátelský, je prostě lidský!!!

Soutěž Můj zážitek s i60 2019
Hodnocení:
(5.1 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%