Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Polednová
31.12.2019 22:23
Blahopřeji všem výhercům a redakci za všechno moc děkuji.
Soňa Prachfeldová
31.12.2019 21:40
Když čtu ten souhrn aktivit ickaru, včetně ohromné práce redakce s jejimi spolupracovníky, jsem velmi dojatá. Náplň portálu se neustále zvyšuje, úroveň a vylepšování neustále roste. A tento portál z pocatku založili pouze 2 lidé - Jan Raška se svým švagrem. Od te doby uplynulo 8 let a proměna úžasná. Děkuji všem, přeji do roku 2020 pevne zdraví, energii, úspěch a spokojený osobní život! Blahopřeji oceněným ,dekuji i za me ocenění , mé poděkování všem, kdož obohacují tento portál svými příspěvky. Všem zdraví, štěstí v roce 2020!
Marie Foltýnová
31.12.2019 19:10
Blahopřeji všem oceněným.Všichni zde jmenovaní si toto zaslouží.Těším se na setkání se všemi známými i zatím neznámýmí přáteli ,ať už je to kdekoliv.Třeba v lednu v Praze.
Hana Práglová
31.12.2019 19:10
Na tomto portálu jsem od jeho začátku.Přivedla jsem zde pár dalších lidí.A všichni vidíme,že íčko je jako whisky-čím srarší,tím lepší!!!
Děkuji všem,kteří se o ně starají.Rok pomalu končí,další za chvíli začne...Kéž by těch začátků a konců bylo co nejvíc..!!!
Marie Novotná
31.12.2019 18:14
Blahopřeji výhercům a redakci děkuji za íčko. Moje pozornost by se dala nazvat závislostí. I když nepíšu, jsemtu.
Alena Tollarová
31.12.2019 16:14
Já jsem íčkař roku? Nemám připravenou žádnou děkovnou řeč a toto ocenění přijímám tak trochu s rozpaky. Netajím se tím, že web i60 se stal součástí mého bytí a život bez něho si už ani neumím představit. Psaní a fotografování mě baví a ukládat si vše jen do šuplíku postrádá smysl, takže seberealizace tady mě mě svým způsobem nabíjí a posunuje dál. Děkuji a současně blahopřeji všem ostatním oceněným ve všech kategoriích a doufám, že se se všemi budeme potkávat v novém roce dál, nejen na stránkách i60, ale při dalších osobních setkáních. Krásný rok 2020!
Anna Potůčková
31.12.2019 15:58
Všem vyhrávajícím moc gratuluji a redakci děkuji, že stránky se staly součástí mého života a našla jsem zde spřízněné duše!
Dana Kolářová
31.12.2019 15:56
Výhercům blahopřání, redakci poděkování a celému Íčku pevné zdraví přeji.
Alena Vávrová
31.12.2019 15:25
Blahopřeji všem oceněným a děkuji jim a též redakci za všechny pěkné chvíle s íčkem.
Zdenka Soukupová
31.12.2019 13:58
Připojuji se ke gratulantům. A děkuji všem z redakce za trpělivost s námi a za to že íčko vůbec existuje. Připíjím na zdraví. Nashledanou v příštím roce.
Načíst starší příspěvky