Všechny fotografie: Anna Potůčková
Setkání s i60 - tentokrát v Lednici
16. 5. 2025Jako každý rok, tak také letos se senioři z různých koutů naší krásné vlasti setkali v Lednici. A jako každý rok, tak i letos jsme obdivovali nejen zdejší památky, ale také se věnovali turistice, zábavě a nemohla chybět a ani nechyběla velmi přátelská atmosféra.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
17.5.2025 06:09
Aničko, tvůj článek se mi moc líbí. Při čtení jsem se cítila, jako bych tam s vámi byla. A fotky mě přenesly do areálu, ve kterém jsem byla a líbil se mi stejně jako vám. Před lety jsem tam viděla úžasnou expozici velkých akvárií s exotickými obyvateli z různých částí světa. Louky v nádherném parku byly samý květ a plavba loďkou se skvělým průvodcem byla také zážitkem. Díky!
Marie Novotná
17.5.2025 06:04
Článek i fotky jsou důkazem naší bezva nálady . Díky za shrnutí celého bezva pobytu .
Helenka Vambleki
17.5.2025 02:08
Fotkami jsi mne znovu dostala do míst, kde nám všem bylo moc fajn. Takže už se můžeme těšit na další setkání!
Naděžda Špásová
17.5.2025 00:13
Aničko, bylo to určitě moc hezké, před pár lety jsem tam byla s dcerou. Pro nás je to trochu daleko. Hlavně, že se vám to všem líbilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA