Za zajímavými stavbami Kladna
Všechny fotografie: Martina Růžičková

Za zajímavými stavbami Kladna

20. 5. 2025

Přiznávám, že Kladno jsem měla dlouhou dobu spojené s těžbou uhlí, výrobou oceli a aférou kolem Poldovky. To mě k návštěvě města nelákalo. Můj přístup se změnil v okamžiku, kdy jsem narazila na článek o Kiliánu Ignáci Dientzenhoferovi. 

architektura fotografování města a obce
Hodnocení:
(4.9 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdeněk Pokorný
Moc hezký článek, evokoval ve mně velké množství vzpomínek, na Kladně jsem prožil část svého života. Jako student a jako zaměstnanec...
Věra Ježková
Martino, díky za pěkný a zajímavý článek. Kladno neznám.
Libuše Heulerová
Marti, krásná zdokumentovaná procházka Kladnem...diky....nikdy jsem tam nebyla....snad to někdy napravím.
Dana Straková
Nádhera, děkuji za hezký článek. A to neznalému člověku při jméně města vytane jen "Kladno, ty černé Kladno, ty město komínů"....
Anna Potůčková
Další místo, které neznám. Článek je opět obsáhlý a zpestřený moc hezkými fotkami.
Šárka Bayerová
Tak to bylo moc zajímavé a poutavě napsané. A krásné doplňující fotky! Díky za seznámení s místem, které vůbec neznám.
Miloslava Richterová
Pěkný článek a moc hezké fotografie, možná tam ještě mohla být budova městského divadla, ale děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...