Zápisník starého muže: Jak ten čas letí
FOTO: Poskytnuto z archivu VŠB Ostrava - Technická univerzita

Zápisník starého muže: Jak ten čas letí

8. 6. 2025

„Tak jak ses vyspal?“ ptá se žena po ránu. Po pravdě řečeno, nijak moc. Několikrát probuzen, to ano. Mohou za to myšlenky na dávno zapomenuté události, které se samovolně vynořují z hlubin dávných časů.

studium škola vzpomínky
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Dobře napsáno. Závidím, že sami nemáme srazy spolužáků ze ZŠ, SŠ ani VŠ. "Ukájím " se tím, že píšu příspěvky na i60 :-)
Dana Puchalská
Článek se mi líbí. Děkuju... :-)
Jana Šenbergerová
I když nejsem absolventkou VŠB, byla i ona součástí mého mládí. Díky za připomenutí časů minulých.
Iva Bendová
Dva dny po srazu se mi to hezky četlo, navíc v areálu současné VŠB jsem měla nejeden seminář. Hezké vzpomínání, také děkuji.
Daniela Lender Chaloupková
Moc pěkná vzpomínka, děkuji :-) Třídní srazy bývají hezkou připomínkou mládí ....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden

Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.