Domácí Lučina

Domácí Lučina

28. 4. 2013

Suroviny: 3kusy bílého jogurtu 400 nebo 500g, 1 smetana na šlehání 250g

Postup: Do mísy dáme jogurty, přidáme šlehačku a zamícháme. Připravíme si nádobu na které je sítko a na sítku bavlněná látka přes kterou směs nalijeme. Tekutina postupně odkapává.Takto odkapávat to necháme 24 hodin.Po této době máme čistou lučinu a syrovátku. Lučinu možno vylepšit bylinkami.

Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
S pažitkou, koprem, zelenou cibulkou, ředkvičkami, rajčátky ...mňam!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 28. týden

K nejnavštěvovanějím zemím patří v letních měsících Řecko. Už jste tam byli? To pak bude pro vás vědomostní kvíz tohoto týdne hračkou...