Přehled posledních diskuzních příspěvků

Alice Garrigue Masaryková - odkaz ženy, který inspiruje generace

Alena Velková 10.11. 23:39
Úvodní foto je moc pěkné. Alice Masaryková byla velice zajímavá žena s nelehkým osudem. Zrovna o ní pro příští jaro připravuju článek. Cyklus akcí v Lánech je dobrý nápad. Zejmena beseda na téma prvorepublikové módy bude super.

Co vás napadne, když se řekne "Výstava kuchařek"?

Jitka Hašková 10.11. 16:25
Když slyším "Výstava kuchařek" představím si výstavu kuchařských knih. Takovou mohl kdysi udělat můj strýc (už zemřel), který byl vyučený kuchař, číšník, řezník, vařil báječně.

Moravský Marco Polo Bohumil Pospíšil málem zahynul v irácké poušti, v Šanghaji byl unesen piráty, dožil v Aucklandu

Martina Růžičková 10.11. 12:24
Děkuji za velmi zajímavý článek. Je skvělé, že se cestovatelova unikátní pozůstalost zachovala a je možné z ní čerpat.

Takový (ne)obyčejný deštník

Daniela Řeřichová 10.11. 11:16
Hezký příspěvek z historie deštníků. Je to úžasný výtvarný prvek, dá se s ním pracovat v zajímavých instalacích a obrazech. Osobně ale deštník nenosím ráda, nevadí mi, když trochu zmoknu.

Předvánoční vzpomínka po 70 letech

Jan Zelenka 10.11. 10:05
Ne všechny vzpomínky bývají pěkné. Ale tohle zase takový malér nebyl.

Pro dobrotu na žebrotu

Jitka Hašková 10.11. 07:08
hezká básnička, díky. To se divím, že toho pejska, co tě pokousal venčíš dál. Je vidět, že to opravdu s pejsky umíš, doufám, že tě znovu nekousl.

Barevný svetr rozveselí tmavé podzimní dny

Naděžda Špásová 9.11. 18:25
Několik barevných svetrů mám a to vlastnoručně upletené.

Španělský institut v Praze – výstava ilustrací ILUSTRADAS

Alena Velková 9.11. 12:27
Je to milé, hravé a ty poslední vzhledem k příběhu i dojemné.

Lanzarote – Ostrov muže, který mě okouzlil

Dušan Brabec 9.11. 09:46
Báječný článek a ještě lepší obrázky. Připomněly mně vylodění na ostrově 4.3.2018 při cestě lodí Ocean Majesty (tehdy pod vlajkou Řecka) po Kanárských ostrovech. Nevábný sopečný ostrov s černou lávou architekt Manrique dokázal přetvořit v okouzlující nádheru využitím kontrastů černá (láva), bílá (barva) a blankytně modrá (voda). Žádné odstíny těchto barev, ale pouze brilantně čisté, zářivé a kontrastní, zejména v jeho Volcano House, kam byl tehdy vstup za pouhých 8 eur! Z přístavu Arecife se tam člověk dopraví místní autobusem guaguas. Pokud se tam kdokoliv dostanete, Volcano House navštivte a užasnete, co lze zkombinovat a vytvořit!

Marta - odhodlání

Ludmila Černá 9.11. 09:08
Zdravím. A už se těším na další pokračování. Asi proto, že Marta má normální starosti.

Povídka: Tátové - Trentino 1. světová válka

Taťana Veselá 9.11. 08:43
No, vy to tedy umíte! Ač smyšlené, zasáhlo mě to. Pište dál :)

Pomáhat a chránit, ne jen pokutovat

Vladislava Dejmková 9.11. 07:41
Ahoj Blanko, tak teprve teď vím, co se ti stalo! Jsi statečná, ale lepší by to bylo bez téhle zkušenosti. Držím to palečky!

Život s prokrastinátorem

Vlasta Ledlová 8.11. 19:06
Jani, dneska mám svůj den. Nejdřív jsem blbě ohodnotila článek Aleny T. a teď tvůj. Skvělý článek mě pobavil, tak nějak si to pamatuju i ze svého manželství . Dneska už radši nebudu nic hodnotit, jen tady ještě přidám pár hvězd. ******

Nezapomenutelný kulturní zážitek

Naděžda Špásová 8.11. 13:55
Hru jsem neviděla, jen ukázku a vím, že Iva Janžurová je v tom perfektní. Mám na ní hezké vzpomínky, když jsem pracovala na Barrandově. Paní Evo, máte stejné příjmení jako já za svobodna Sýkorová.

Milena Vostřáková: Život jí změnila jediná věta. Ale nikdy jí nelitovala

Jiří Dostal 8.11. 09:09
:-) Není příjemné ani škodolibé vzpomenout si na klíčová slova Kunderova ŽERTu... :-)

Dvě Alenky na výletě v Šárce

Vlasta Ledlová 8.11. 08:32
Aleno - krásný výlet i fotky. Dočetla jsem, prohlédla fotky a šla hodnotit. A ejhle, za mě tam už byly čtyři hvězdičky. Sice nevím jak, ale s tímhle hodnocením nesouhlasím. Já dávám 6.

Cesta za Našimi furianty

Naděžda Špásová 7.11. 09:46
To byl určitě krásný a nezapomenutelný výlet. Fotky jsou parádní, osvětlené NM nemá chybu. Přeji vnukovi, aby se mu splnilo to, co si přeje.

Kurzivka o chybějících rukou

Jana Šenbergerová 7.11. 08:47
Mám štěstí, že takové ruce mám a přeji je všem, tedy i vám. Hezky jste si posteskl. Jsem "dotykový" člověk, takže být sama, byla bych na tom stejně jako vy. Výhodu mají ti, kteří mají blízko malá vnoučata.

Adventní setkání příznivců portálu i60

Helenka Vambleki 7.11. 07:50
Paráda, konečně zase spolu. Hlásím se! Minule jsem to s vozíčkem krásně zvládala.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.