Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ivan Mládek slaví osmdesátiny

Irena Mertová 7.2. 10:05
Ivan Mládek je skvělý! Naše malé vnučky milují Jožina z bažin, je to jejich nejoblíbenější písnička. Nevěděla jsem , že ještě pořád hraje...

Bylo to přece jinak! Stejné události si lidé pamatují v odlišných podobách

Jiří Dostal 7.2. 08:27
:-) Pod správnou interpretaci se zbožně schová lotr i světec. :-)

To byly časy: Prvomájové průvody a jiné maškarády

Alena Velková 7.2. 07:23
Jsem ráda, že po téhle stránce je ta šílená doba za námi...

Leden odletěl na křídlech labutích

Vladislava Dejmková 6.2. 13:20
I v “mém” Polabí to bylo stejné. Sníh žádný, obloha olověně šedá se rozzářila jen výjimečně. Fotky máš jako vždy zajímavé, tolik ptactva se u nás nevidí.

Mašlička v klopě je výrazem solidarity s onkopacientkami

Jana Šenbergerová 6.2. 11:46
Vzhledem k tomu, že konečné rozhodnutí je na postižených ženách (znám jich docela dost úspěšně léčených i "vyléčených"), sama bych ve svém věku zachraňovala už jen duši. Jsem docela zvědavá, jestli se mašličky objeví i v našem městě. Kytičky byly k mání vždycky. Ať už se ženy rozhodnou jakkoliv, držím jim pěsti.

Prasák týdne a Kokoti na neděli

Jana Šenbergerová 6.2. 11:30
S panem Vondruškou plně souhlasím. Pohlaví jsou skutečně jen dvě, ale záleží na tom, jak jsou uplatňována. A co ta "sympaťačka"? Předpokládám, že dvě pohlaví ji přežijí. I když kdoví, jestli nás genetické inženýrství nepřekvapí nějakou žhavou novinkou.

Dobrý pocit

Granda Nekonata 6.2. 09:05
pěkný článek, jen poznámečka - nebyl by z odstřižků hezký patchwork?

Sedmdesát let na trůnu. Alžběta II. je nejdéle vládnoucím monarchou v historii britského impéria

Granda Nekonata 6.2. 09:02
obdivuji ji, je nesmírně zodpovědná a sebedisciplinovaná, neměla a nemá to lehké

FEJETON: Panebože, je tu menší reklamace!

Jana Vargová 6.2. 08:38
Po delší době jsem se zase dostala ke zdejšímu čtení, a v pravou chvíli. Díky za další skvělou zábavu. Mimochodem, kdesi jsem četla, že tehdy v nebi karty neznali.

4. únor 2022 - pololetní prázdniny

Daniela Řeřichová 5.2. 11:24
Děkuji za hezký článek a fotografie míst, která neznám.

Moje nejtajnější přání

Vlasta Ledlová 5.2. 08:47
Aleno to je prima nápad. Já bych si ale nejdřív musela pořídit nového manžela a k němu pak i tu druhou manželku a to je trochu nesnadná práce. A tak si po sobě budu i nadále uklízet sama a možná v duchu tajně snít, že třeba všichni chlapi nejsou stejní….

NÁVRATY 1 - Oči mrtvých lásek

Alena Velková 4.2. 13:28
Je to hezky napsané, ale dýchá z toho smutek...ten doléhá v té poslední divné době na hodně z nás a počasí také mnoho optimismu nepřináší, ale máme tu naději, že za měsíc už bude hřát sluníčko, tak ten únor nebo spíš úmor ještě vydržíme a bude zase dobře:-))

Pohlednice pro paní Miladu

Daniela Řeřichová 4.2. 10:46
Už hledám pohlednici, to je sympatický nápad.

Fotoreportáž: Lednové proměny

Jitka Hašková 4.2. 09:33
Díky za krásnou fotoprocházku lednem.

Moje dětství, hudba a máminy písničky

Jitka Hašková 4.2. 09:30
Krásně jsi to sepsala a přidané jsou bezvadné. Děkuji.

Nemůžu se seznámit...

Václav Soukup 4.2. 09:03
Je vidět, že jste nás dědky dobře " prokoukla " !

Dlouhá cesta do Maroka

Jan Zelenka 3.2. 18:39
Václave, arabský svět trochu znám, se ženou jsme projeli pár států a život tam se nedá s naším vůbec srovnávat. Ale je to vždy zajímavé poznání.

Co s našimi játry udělá alkohol a obezita?

Jiří Dostal 3.2. 13:00
:-) Jeden z detailů údělu "každým okamžikem smrti blíž". :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.