Přehled posledních diskuzních příspěvků

Sešla jsem se s "čertíkem"

Jarmila Komberec Jakubcová 7.4. 15:55
Paní Zdeno, moc se mi líbí Vaše příběhy ze života, svoji tvorbou oživujete íčko, máte dar vyprávění - prosím pište dál. Super.

Písničky s pomlázkou

Zuzana Pivcová 7.4. 11:36
Myslím, Jituš, že i s takovým krátkým, ale optimisticky výstižným příspěvkem jde všechno lépe.

Jak jsem přišla o dávnou lásku

Anna Potůčková 7.4. 11:04
Krásný článek s napětím jak to dopadne na konci. I já měla svoji velkou lásku, která trvala 2 roky a do dnes když jej uvidím jsem na měkko. Bohužel spolu nekomunikujeme. Za to s mojí úplně první láskou jsme velcí přátelé, a rádi vzpomínáme na své společné chvíle, které jsme většinou trávili na tenečním parketě při vesnických tanečních zábavách.

Vrabci, kaše, hrách. Co jedli naši předci?

Květoslava HOUDKOVÁ 7.4. 09:39
Naši předci měli jídlo chudé i bohatší, občas se jim "přichomýtla" i hoblina-peří-sláma-hlína - podstatné však je, že nežrali chemii !

Láska

Květa Chobotová 7.4. 08:32
Nádherné.....v úctě zdraví květa

Hana Maciuchová má cenu za čtení

Jana Šenbergerová 6.4. 23:51
Milovala jsem rozhlasové hry a četbu z knih na pokračování. Dávám svůj hlas mé oblíbené knize.

Velikonoce a jejich lidové tradice

Libuše Křapová 6.4. 14:45
Jarmilo, obdivuji tenhle druh článků. Vyhledávat informace, ověřit si je, podat všechno tak, aby bylo zajímavé a čtivé :-) . Asi proto radši vymýšlím pohádky :-) Děkuji za poučení :-) .

Zdravím vás

Anna Potůčková 6.4. 14:26
Ano, každý si přeje, sní a plánuje a i z obyčejných věcí necht se každý raduje !

Internet a Vy, 12.díl: Sledování filmů online

Jan Fencak 6.4. 12:29
ak zvladate pozerat filmy cez pocitac potom ja by som poradil vyšši level, pozerat filmy z počítača na TV obrazovke , je vsak nutná investícia 49 Eur na zakupenie zariadenia Chromecast, funguje to uplne jednoducho...

Poznáte toto nádraží?

Zuzana Pivcová 6.4. 08:30
Taky mi hledání vyšlo, sama bych to nepoznala. Věděla jsem spíš o vojenské posádce v blízkém větším městě, protože odtamtud byl jeden pracovník resortu obrany, kterého jsem znala. Ale teď mi neomylně pomohl vůdce proletariátu. :-D

Díky vám a díky živote

Elena Valeriánová 6.4. 07:44
Krásná slova a díky za přání v nich. Sto let bych chtěla žít, aby se vyplnila. Duši mi pohladila, oči i srdce se kochají nádhernými fotečkami.

Paní "chytrá"

Libuše Křapová 5.4. 16:11
Zdeno, jste dobrá. Ono chvíli mlčet se dá, některé věci se dají přehlédnout, ale na "paní chytré" jemné náznaky neplatí, ba dokonce přehlížejí i připomínky z očí do očí. Tady opravdu platí jen "na hrubý pytel hrubá záplata" :-)

Moraváci a okolí, přijďte na pokec :-)

Zuzana Pivcová 5.4. 13:49
To jsem zvědavá, ale je dost pravděpodobné, že strčíte Pražáky do kapsy!! Přeji vám velikou sešlost.

Toulky kolem Kamenice

Zuzana Pivcová 5.4. 11:30
Přes Štiřín jsme někdy jeli autem po původní benešovské silnici do Prahy. Blíže jsem ho ale nepoznala. Vím, že v době, kdy jsem učila na jazykové škole, se tam konaly tuzemské kurzy vyučujících angličtiny, kterých se pravidelně účastnil lektor, známý z filmu s Kolářovou a Kaiserem "Setkání v červenci" (hrál tam sám sebe, skotského lektora s dudami).

Černá Ostrava? Už dávno ne. Poznejte Ostravu barevnou!

Elena Valeriánová 5.4. 09:08
Ostravu mám velmi ráda, je to krásné město, pro každého, kdo tady nehledá tu "černou Ostravu". Před lety jsem si prohlížela knihu fotografií Ostravy. Jedny z nejkrásnějších fotek města jaké jsem kdy viděla. A když jsem byla v OVĚ letos v únoru viděla jsem tam úžasný západ slunce a já neměla, k mé obrovské lítosti, sebou fotoaparát. Děkuji za krásný článek. Chtěla bych s autorem jako průvodcem na procházku Ostravou, určitě by se někdo přidal. Co Vy na to, pane Žižkov?

Přeji ti čas

Lidmila Nejedlá 5.4. 07:35
Ano, paní Věro, líbí se mi. Je to krásné přání, i já přeji čas Vám a všem dobrým lidem.

Kouzlo časů minulých: Havanou s pesetami v kapse

Zuzana Pivcová 4.4. 18:01
Zajímavé. A tu druhou měnu dostávali třeba sportovci nebo nějací delegáti? Pochybuji, že by tam byli veksláci jako u nás.

Výstava motýlů ve Fata Morganě v Praze v Troji

Jana Šenbergerová 4.4. 11:18
Tak tam bych se někdy ráda podívala. Díky za informaci. :-)

Poznáš toto nádraží?

Zuzana Pivcová 4.4. 09:02
To vím. Ale nebudu zatím napovídat nijak, abych to nezkazila.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.