Přehled posledních diskuzních příspěvků
Letní ráno
Zuzana Pivcová 7.9. 18:43
Vrátila jsem se z výletu na hrnčířské trhy v Berouně a Tvá poetická představa letního rána ve mně téměř vyvolala stesk po létu. I když byl krásný teplý den, jitra jsou už jiná.
Narušená ze všech stran
Jana Šenbergerová 6.9. 09:09
Tvá invence a témata ze života mi berou dech.
Často jimi vyjadřuješ i moje postoje, které mi připomínají, co jsem prožívala nebo prožívám. Tentokrát jsem moc ráda, že jsem se dokázala oprostit od tebou uváděné "narušenosti". A život je krásnější.
Aleš Cibulka: Jako publikum i60 se umíte tak nádherně smát...
Pavla Vítková 5.9. 22:00
Bylo to moc pěkné povídání. Díky redakci za takovou příležitost. Budu se těšit na další osobnost na chatu i60!
Cieslarův silný snímek dle Lustigovy novely jde do kin
Jana Šenbergerová 5.9. 13:42
Dědeček zahynul v Osvětimi, takže pro mě docela citlivé téma. Navštívila jsem to místo, a dodnes tam visí ve vzduchu zoufalství těch, kteří jim prošli a už se nevrátili, nebo smutek těch, kteří "jen" zažili.
Když se tak rozhlédnu po dnešním světě, nemám pocit, že by se lidstvo umoudřilo...
Riziko náhlé srdeční smrti snižuje pohyb
Jana Šenbergerová 5.9. 13:37
I když má člověk dost pohybu, může být spouštěcím mechanizmem dlouhotrvající stres. Takže udržovat se nejen v kondici, ale také trochu "nad věcí"
Než jsem z výše uvedeného důvodu sama prodělala infarkt, myslela jsem si, že se žen netýká - nikdy jsem o žádné, která by zemřela na infarkt, neslyšela, zatímco kosil muže všech věkových kategorií.
Teď už si musím dávat pozor, abych své srdce nepřetěžovala ani nevhodnými činnostmi, ani přílišnými emocemi.
Pokud jde o pohyb, dávám přednost chůzi, cyklistice a sexu, u emocí vede radost nejen z toho, že je ještě zvládám, ale ze života vůbec. :-)
Jdu tak trochu do boje, říká Lucie Bílá před svým megaturné
Jana Šenbergerová 5.9. 13:10
Na mega akce nejsem stavěná, ale proč ne, když to jiné potěší a mnohým prospěje.
V objetí krásných chvil
Jana Šenbergerová 5.9. 13:08
Hledám slova neotřelá,
ale nenacházím.
Zuzano, jsi vskutku skvělá,
až mě občas mrazí.
Začíná výstava unikátních fotografií Františka Drtikola
Jana Šenbergerová 5.9. 09:47
Zajímavý fotograf a ještě zajímavější mystik.
Osm ročních období
Jana Šenbergerová 5.9. 09:41
Díky za rozšíření obzoru. S uvedenými pojmy jsem se nejednou setkala ve starší literatuře, ale teď konečně vím přesně, co znamenají.
Soutěž "Moje prázdniny" vrcholí, podpořte finalisty svým hlasem
Pavla Vítková 4.9. 18:53
Redakce se trefila ve čtyřech případech i do mých tipů na nejlepší soutěžní příběhy. Líbí se mi všechny, své hlasy rozložím :-)
Z humbuku do klidu
Jana Šenbergerová 4.9. 14:07
Tahle slova se mi líbí,
politici leccos slíbí,
ze slibů je možná, kdyby.
Sliby - chyby, sliby, chyby.
Sbohem, Invalidovno!
Jana Šenbergerová 4.9. 08:47
Zuzko, docela by mě zajímalo, proč se bude stěhovat. Zvenku vypadá dobře a prostorně. Cítím, že se ti s tímto místem bude těžko loučit...
Pochopení
Jitka Chodorová 4.9. 07:37
Řekla bych Zuzko,že toto je jedna z tvých vrcholných básní,moc se mi to líbí.Prostě nádhera.
Může nám jídlo zvednout dobrou náladu? Ano, šťastné potraviny existují
Jaroslav Holý 3.9. 15:10
Já jsem nejšťastnější, když jím. A tak pro mě jsou všechny potraviny šťastné. A jedna z nějšťastnějších je třeba pečené kolínko či žebra, pěkně předem naložená.
Táborská setkání lákají turisty do města husitů
Jana Šenbergerová 3.9. 14:53
To musí být pěkný mumraj! Bohužel příliš daleko...
Válka o americkou nezávislost skončila ve Versailles
Jana Šenbergerová 3.9. 13:54
Jistě chvályhodný počin, kdyby tím zároveň nepřišli o svou nezávislost původní obyvatélé Ameriky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.