Foto: autorka
Indie - sen každého milovníka cestování
13. 11. 2019Splnil se mi můj velký cestovatelský sen. Navštívila jsem Indii, která mě uchvátila spoustou památek včetně té nejproslulejší - Tadž Mahal. Ale pěkně popořádku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
13.11.2019 23:20
Majko, nesmírně zajímavá cesta, plná zážitků, muselas být nadšená, fotky to dokreslují.Díky!
Alena Tollarová
13.11.2019 21:55
Majko, těším se s Tebou ze splnění Tvého snu. Co jsi viděla a zažila, to Ti nikdo nevezme. Děkuji Ti za vyprávění i fotodokumentaci.
Eva Mužíková
13.11.2019 19:27
Majko, tak to je nádhera, článek a fotky jsou důkazem, jak jsi si ten svůj " sen " užila. Tu fotku kde sedíš před památkou si nech zarámovat... Bertice
Marie Novotná
13.11.2019 15:19
Je dobře, že se Ti to povedlo. Já už se tam nepodivam, tak jsem se ráda prošla s Tebou. Děkuji.
Naděžda Špásová
13.11.2019 14:20
PS. Tadž Mahal je jediný, který bych z Indie chtěla vidět. Úvodní fotka je parádní.
Naděžda Špásová
13.11.2019 14:18
Majko, jsem rádá, že se ti v Indii líbilo a splnil se ti cestovatelský sen. Fotky jsou moc pěkné. Moje sny jsou v trochu jiné destinaci.
Jaroslava Handlová
13.11.2019 11:43
Majko, raduji se spolu s Tebou, že se Ti splnil Tvůj cestovatelský sen, o němž jsi mi vyprávěla již dříve. Budu se těšit na další pokračování Tvé cesty po Indii. Je to skvělé!
Zuzana Pivcová
13.11.2019 10:58
Je to obdivuhodná cesta, je hezké, že ses na ni vydala, když Tě Indie přitahovala. Pro mě by to cestování bylo dnes už vzdáleností příliš náročné. Díky za zajímavou reportáž.
Dana Puchalská
13.11.2019 10:28
Majko, vím že do Indie nikdy nepojedu. A tak jsem ráda, že vidím kousek této určitě pro mnohé cestovatele krásné země. Děkuji.
Jana Šenbergerová
13.11.2019 10:05
Majko, ty jsi ale cestovatelka! Můj sen to určitě nikdy nebyl. Já bych tam mnohem víc vnímala atmosféru, a ta by mi rozhodně nedělala dobře. Tvoje fotky jsou krásné, takže jsi mi umožnila vidět, aniž bych musela cestovat a cítit. Dík!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA