FOTO: Jaroslava Handlová
Testování pláží východního pobřeží (3. díl)
26. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
1.3.2021 23:45
Eliško, díky. Víš, že já ráda usínám s myšlenkami na moře, stačí se zasnít a za chvilinku propadnu spánku.
Eliška Murasová
1.3.2021 17:06
Jste šikovné a odvážné cestovatelky. Nádherné moře, zavírám oči a cítím slunce . Jdu na další díl...
Jaroslava Handlová
1.3.2021 00:27
Všem vám děkuji, jste také bezva. ///Milan 11:14- s autem to bylo horší dolů, ale na kole nahoru to Vám muselo dát hodně zabrat, obdivuji takové cyklisty. /// Marie 11:51- tu vesničku Stintino bohužel neznám, ale té krásné vody a pláží je na Sardinii pro každého dost na výběr./// Aleno 19:38 - teď už to mohu prozradit - Hanka se zotavila a byla s ní zábava. /// Paní Heleno 20:49 - já mám také v oblibě ty přírodnější pláže, kde se nechá odejít od davů a užívat si moře jako všelék. Taky jsme takové často využily. ///Jan 00:52 - souhlasím, že s autem to je fajn, protože je člověk svobodnější - odjede si kdy chce, kam chce a nemusí se podřizovat hromadné dopravě. Dalmácie se nechá v některých horských úsecích srovnávat s těmito sardinskými zážitky. /// Asi proto, že se těšíte, tak již vyšel další (4.) díl. Díky vám za vaši přízeň.
Marie Seitlová
27.2.2021 14:21
Jaruš, dík za další díl Sardinie. Zajímavé vyprávění, krásné fotky. Těším se na další díl.
Jan Zelenka
27.2.2021 00:52
Tohle se mi líbí. Půjčit si auto a jezdit a užívat si. Já jsem se zase vyžíval ve strmých horských cestách na Korfu a v Dalmácii. Máte pěkné zážitky.
Helena Přibilová
26.2.2021 20:49
Pláže na Sardinii jsou opravdu nádherné. Také na jihu ostrova, kde jsme pobývali, se nacházejí bílé písečné pláže, které byly v období mimo sezónu takřka liduprázdné. Rádi se procházíme po plážích, kde nejsme rušeni davy turistů. Zvuk moře je pro nás balzámem na duši.
Alena Tollarová
26.2.2021 19:38
Doufám, že Hance už se udělalo dobře a na ty krásné pláže jezdila s vámi. Uvidíme příště :)
Daniela Řeřichová
26.2.2021 18:18
Nemohu se od vašeho vyprávění odtrhnout, pěkně nás napínáte. A jako bonus krásné fotografie, děkuji. V této pošmourné době přímo balzám na duši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA