Foto: autorka
Tip na dovolenou - České středohoří
19. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
19.5.2020 19:28
Tvá pozvánka je víc než líbivá.Fotky lákají na krásu středohoří a Tvoje osoba je jistota krásného výletu za každého počasí.
Naděžda Špásová
19.5.2020 18:52
Některá místa jsem už navštívila, na některá se chystáme. Fotky jsou super. :-)
Marie Seitlová
19.5.2020 17:31
Ali, krásně napsané, krásné fotky a krásná pozvánka do kraje tvého srdce.
Marcela Broumová
19.5.2020 15:39
Áo, článek si ukládám a věřím, že tvoje trasy projdu, možná i s Tebou :). Dosud, kdykoliv vidím Říp, vzpomenu na Tebe.
Dana Puchalská
19.5.2020 15:09
Álo, nechci doopravdy opisovat od předchozích íčkařek, ale jinak to nejde. Takže napíšu jedno jediné....... N á d h e r n á p o z v á n k a.
Jitka Hašková
19.5.2020 13:34
Aleno, jak vždy jsi mě nadchla. Bohužel nemám s kým jezdit. Alespoň si mohu číst tvé zajímavé články. a také se vypravit opakovaně do Roudnice.
Daniela Řeřichová
19.5.2020 12:11
Dobrý den, paní Aleno, Vaše články jsou pro mne vždy balzámem na duši, obsahově i stylisticky. Děkuji za sugestivní pozvánku do míst mě méně známých. V tuto chvíli se zatím kochám jen Vaším vyprávěním a fotografiemi, snad se někdy podaří zrealizovat nějakou z tras našeho půvabného Českého středohoří.
Zuzana Pivcová
19.5.2020 11:39
České středohoří je asi lákavé pro každého. A ještě s takovouto průvodkyní. Ještě bych potřebovala nějakého řidiče s autem. :-D Ale i to se třeba někdy povede. Díky!!
Elena Valeriánová
19.5.2020 10:59
Aleno, ty jsi měla být spisovatelka. Takový novodobý Klostermann a nebo Otčenášek. Jak ty si nádherně umíš hrát se slovíčky, jaká máš kouzelná přirovnání. Tvůj popis krajiny je nepřekonatelný a musí určitě nalákat nějakého turistu, který jen díky tobě pozná krásný kraj a zamiluje se do něj. Stejně jako já. Láska na zbytek života. Všichni chtějí otevřít hranice a vyrazit tisíce kilometrů ke slané louži a přitom se jim nabízí ráj u nás doma. Kdo se podívá na tvé fotky, tak mi určitě dá za pravdu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci