V jednoduchosti je krása. Ve složité době to platí dvojnásob
Ilustrační foto: ingimage.com

V jednoduchosti je krása. Ve složité době to platí dvojnásob

22. 3. 2021

Není vhodný čas na nákupy, na vymýšlení složitých kombinací. Mnoho žen na to v této době  nemá náladu a nakupovat přes internet je nebaví. Žijeme právě v období, kdy více než jindy platí, že je dobré vsadit na jednoduchost a klasiku.

Právě nyní se ukazuje, že kdo má takzvaně dobře složený šatník, nezoufá si, že nemůže obíhat obchody a zkoumat nové módní trendy. Takové ženy si nenechávají posílat přes internet hromady nepadnoucích hadříků, ale vědí, že v případě potřeby mají co vytáhnout ze zásob. Pokud jde o zásoby kvalitní a jednoduché, vůbec nemusí být velké. Majitelky různých bundiček, sak a lehkých kabátků se mohou na jaro těšit bez obav, protože vědí, že jde o kousky, které nikdy nevycházejí z módy.

Nesmrtelná kombinace spočívající v kalhotách, tričku či halence a nějakém sáčku je vítězem i v této době. A je úplně jedno, jestli má to sáčko pět let nebo bylo právě posláno přes nějaký e-shop. Protože ono to pak stejně někdy dopadá tak, že to pětileté, ba často i desetileté sako vypadá ve výsledku lépe než to, co dorazilo v zásilce a ukázalo se být nemilým překvapením.

Tak tady je malá inspirace, co si pod pojmem jednoduchost a věčná klasika představit a důkaz, že do této kategorie spadají jak barvy neutrální tak i ty výrazné.

Fotogalerie