Největší vyhledávač stavebnic LEGO Briky.cz spustil spolupráci s portálem Aukro

vydáno 27.3 2024   11:00
Největší vyhledávač stavebnic LEGO Briky.cz spustil spolupráci s portálem Aukro

Praha 27. března 2024 (PROTEXT) - Máš zájem o novinky, které se denně dějí ve světě stavebnic LEGO? Hledáš staré nebo naopak nejnovější stavebnice za dostupné ceny? Briky nabízí jedinečnou databázi všech setů LEGO, které byly kdy vydány. Nově ve spolupráci i s portálem Aukro.

LEGO novinek a informací není nikdy dost. Stejně tak i milovníků stavebnic LEGO. Briky spojuje všechny věkové skupiny, které zajímá jedna věc, LEGO. LEGO má velkou výhodu a tou je, že je jedno kolik vám je let, jestliže pro něj získáte slabost jednou, budete ji mít už napořád. Briky denně prohledává známé e-shopy a bazary, abyste získali tu nejlepší nabídku z celého internetu. Celkem vyhledáváme nabídky a slevy ve více než 30 e-shopech bazarech nebo aukčních portálech jako je například Aukro. Na Briky naleznete nejen nabídky stavebnic LEGO, ale také i seznam dílků a minifigurek nebo také informace o cenovém vývoji stavebnic na e-shopech a bazarech.

„Jsme moc rádi, že jsme spolupráci s aukčním a prodejním portálem Aukro navázali a pro fanoušky stavebnic LEGO a AFOLy (dospělí fanoušci LEGO stavebnic) již několik týdnů vyhledáváme aukce a prodeje nejen nových, ale také starších stavebnic LEGO, o které je mezi AFOLy velký zájem,“ sdělil Filip Šandera, zakladatel portálu Briky.cz

Aktuálně má Briky v databázi více jak 22 tisíc setů a dalších produktů s LEGO tématikou. Naleznete zde více než 70 tisíc nabídek k těmto produktům a stavebnicím. Kromě toho nabízí i další zajímavé funkce pro sběratele.

Chcete znát hodnotu své sbírky?

Věděli jste, že jedna z nejhodnotnější stavebnic je stavebnice Ole Kirk's House z roku 2009, dům zakladatele společnosti LEGO, kterých bylo vyrobeno jen 32 kusů? Je ale daleko více nových i starých stavebnic, které mají nadprůměrnou hodnotu. K tomu abyste zjistili hodnotu i vašich stavebnic vám pomůže speciální LEGO sbírka na Briky, která vám hodnotu vaší sbírky spočítá. Stačí si zaevidovat své stavebnice, a můžete si zde poznamenat i informace o stavu vaší stavebnice či minifigurky, které také ovlivňují výslednou hodnotu.

Při slevových akcích se dá na stavebnicích LEGO hodně ušetřit

Bez akcí a slev pro milovníky stavebnic LEGO to nejde. Na Briky pro vás sledujeme ty nejzajímavější slevy a akce každý den a dáváme o nich vědět nejen na webu, ale i na sociálních sítích – Facebook, Instagram. Když se navíc připojíte na náš Discord server, nepřijdete nejen o zajímavé informace na LEGO téma, ale dozvíte se o slevových akcích v předstihu.

Seznam přání pro rodinu i přátele

A to nejen na Vánoce. Vyplňte si svůj seznam přání a pošlete ho rodině a známým, aby věděli, s jakou stavebnicí určitě nešlápnou vedle. Pak už sdílíte jen odkaz a je to.

Prodejní kniha pro evidenci prodejů

Investujete do stavebnic LEGO nebo jen občasně prodáváte stavebnice z dětských let?Chcete mít přehled o tom, jaké stavebnice a minifigurky jste kdy, kde a za kolik prodali? Prodejní kniha vám umožní evidovat všechny prodeje napříč platformami jako Bazoš, Sbazar nebo právě Aukro či Facebook Marketplace a mít tak ucelený přehled o vašich prodejích, ziscích a útratách a dokonce i třeba za poštovné.