Karolína a Petra v semifinále 
tenisového turnaje v Sydney

Karolína a Petra v semifinále
tenisového turnaje v Sydney

14. 1. 2015

Dnešní duely v Sydney

Karolína Plíšková už má jistou pozici v první TOP 20 žebříčku WTA. Dnes v ranních hodinách našeho času porazila na turnaji WTA v Sydney Španělku Carlu Suarez-Navarrovou v setech 4:6, 6:4 a 6:0. Španělce dala kanára stejně jako včera Američance Gibbsové. Je tedy v semifinále, kde ji čeká vítezka souboje Angelique Kerberová a B.C.Muguruazová.

Navázat na vítěznou šňůru se nepodařilo Barboře Záhlavové-Strýcové. Sice velmi bojovala v duelu proti obhájkyni titulu Bulharce Cvetaně Pironkové, ale bohužel ji podlehla poměrně hladce 4:6 a 1:6.

Třetím duelem s českou účastí byl Petra Kvitová a Jarmila Gajdošová, Australanka se slovenským původem. Petra zpočátku dělala velké chyby a zbytečně. Nakonec v třísetové bitvě soupeřku přehrála svými tvrdými ranami. Petra dala celkem 12 es! A tak Petra je druhou semifinalistkou turnaje v Sydney.Ta již ví, že ji čeká těžký souboj s obhájkyni titulu Pironkovou.

Jiří Veselý v Aucklandu

Jiří Veselý v Aucklandu na Novém Zélandu porazil divokého Lotyše Ernesta Gulbise 6:2, 3:6 a 6:1. Ve čtvrtfiále ho čeká Američan Donald Young, který je v žebříčku ATP jen o 7 míst lepší než Jiří. Bude to zajisté vyrovnaný zápas.

Australian Open

Nasazení Češi: Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Karolína Plíšková a Barbora Záhlavová Strýcová, Tomáš Berdych a Lukáš Rosol. Ze zdravotních důvodů se odhlásili Radek Štěpánek a Petra Cetkovská.

Sportu zdar a tenisu obzvlášť!

 

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.