Senzace na Australian Open:
Berdych hladce poráží Nadala!

Senzace na Australian Open:
Berdych hladce poráží Nadala!

27. 1. 2015

Sedmnáctkrát za se sebou odcházel Tomáš Berdych po zápase s Rafaelem Nadalem poražen. Tato šňůra skončila. Berdych tentokrát vyprovodil Nadala z kurtu po hladké výhře 3:0 na sety, když v tom druhém dokonce nadělil Rafovi kanára! Tomáš je tak v semifinále Australian Open! Druhým překvapením dne je pak postup Makarovové přes třetí nasazenou Halepovou.

Duely žen

V prvním duelu žen porazila Ruska Jekatěrina Makarovová Rumunku Simonu Halepovou v setech 6:4 a 6:0, uhrály celkem 16 gamů a stala se tak první semifinalistkou grandslamu. V brzkých ranních hodinách se hrál druhý duel žen mezi Marií Šarapovou a  Evženií Bouchardovou. V prvním setu porazila Maria  Evženií 6:3 a ve druhém 6:2. Maria Šarapová je druhou semifinalistkou a ztratila jen pouhý set. Utká se s krajankou Makarovou.

Duely mužů

Tomáš Berdych vyzval Rafaela Nadala. Od počátku zápasu exceloval na servisu. Svými tvrdými forhandovými ranami Rafaela Nadala porazil. V prvním setu 6:2, ve druhém setu mu nepovolil jediný game a nadělil na konci setu Nadalovi kanára. Třetí rozhodující set v tiebreaku, konečné drama skončilo 7:6, tedy Tomáš Berdych po sedmnácti porážkách a devíti letech porazil Rafaela Nadala a je po druhé ve své kariéře v semifinále grandslamu Australian Open. Stejně jako vloni. Jeho soupeřem bude buď Andy Murray anebo Nick Kyrgios z Austrálie, ti hrají zápas během dopoledne SEČ.

Zítřejší duely

Serena Williamsová - Dominika Cibulková, Venus Williamsová - Madison Keysová, Djokovič - Raonič, Wawrinka - Nishikori.

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.