Barování se Sandrou Novákovou
podporuje také nemocnici Motol

Barování se Sandrou Novákovou
podporuje také nemocnici Motol

19. 7. 2012

Dne 4.července 2012 od 20h se ve velkém stanu ChapiteauX v Letenských sadech v Praze uskuteční Benefiční Barování se Sandrou Novákovou. V průběhu večera moderovaném Filipem Rajmontem vystoupí řada umělců, kteří v Barování pravidelně účinkují. Proběhne rovněž dražba velkoformátových fotografií Tomáše Třeštíka, jež jsou celé dva měsíce vystavené ve velkém cirkusovém stanu.

Na akci postupně vystoupí Berenika Kohoutová, Jan Nedvěd, Michaela Doubravová, Emma Smetana, Felix Slováček, Richard Nedvěd-kouzelník, Lucia Šoralová, Martina Bártová, Šimon Veselý (jazz), Juwana Jenkins, Zdenka Trvalcová, Onddřej Brzobohatý, Jakub Prachař& Jan Maxián, Anna Schmidtmajerová, Ondřej Ruml, Sandra Nováková.

Veškerý výtěžek z tohoto večera bude věnován Radioterapeuticko-onkologickému oddělení Fakultní nemocnice v Motole a občanskému sdružení Adrenalin bez bariér, které se zaměřuje na podporu lidí postižených po úrazu (nabízí adrenalinové, outdoorové a volnočasové aktivity handicapovaným v ČR. Zároveň pomáhá překonávat překážky spojené se samotným provozováním činností a seznamuje veřejnost s jinou stránkou života handicapovaných.

Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketstream nebo fyzicky na pokladně ChapiteauX (Na Špejcharu, Letná):  www.chapiteau-x.cz. Cena vstupenky je 250 Kč.

Sandra Nováková o Barování:

Barování je projekt, který jsem vymyslela před šesti lety a na kterém se mnou velmi úzce spolupracují Filip Rajmont a Ondřej Brzobohatý. Principem tohoto projektu je, že se jedná o neformální večer, ve kterém vystupuje mnoho známých, ale i méně známých umělců z herecké a hudební branže. Jedná se o večer plný nevídaných zážitků, jelikož v tomto pořadu mohou vystoupit lidé veřejnosti známé, ale i lidé veřejnosti méně známé a těmto proto dáváme prostor.Barování je pořad kabaretního typu, kdy hosté sedí u stolků, popíjí,kouří a užívají si večer s umělci, kteří zde vždy ukáží něco ze svého repertoátu,co ještě nikdo nikdy neviděl, jestliže nebyl na Barování.

Se skromností si dovoluji uvést, že bez nároku na jakýkoli honorář vystoupili za léta působení Barování takové hvězdy české kultury jako je Matěj Ruppert, Tomáš Klus, Barbora Poláková, Vojta Dyk, Jakub Prachař, Honza Maxián, Kryštof Michal, Ondřej Ruml, Věra Nerušilová, Jitka Čvančarová, Lucia Šoralová, Taťána Wilhelmová, Petr Čadek, Ali Amiri, Karel Gott, Soňa Červená, Bára Basiková, Dara Rolins,  Borys Hybner, kouzelník Richard Nedvěd, kapela Bek Ofis, Jelení Loje, Vypsaná Fixa, Edie Stoilow, Michal Hrůza a kapela Hrůzy a mnoho dalších.

Kouzlem celého Barování je to, že všichni umělci vystupují zadarmo, nikdo nedostává žádný honorář, tedy mohou vyzkoušet na lačném publiku vše nové. Proto se také stává, že diváci odcházejí až v ranních hodinách.

Od jara 2010 máme Barování pravidelně každý měsíc v Malostranské Besedě, kde je vždy zcela vyprodáno a bez jakéhokoli přehánění je předprodej vyprodán za maximálně 60 sec. v kapacitě cca 200 diváků.

12.12. 2011 jsme opět v malostranské Besedě uspořádali benefiční Barování  na podporu Radioterapeuticko-onkologického oddělení Fakultní nemocnice v Motole a podařilo se vybrat 35 0000 Kč.

Poslední  Barování  25.června 2012 v Malostranské Besedě bylo opět benefiční a výtěžek ze vstupného (25 000 Kč) putuje na  GASTROENTEROLOGICKÉ ODDĚLENÍ fakultní nemocnice v MOTOLE.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.