Kde domov můj: nová soutěž o pobyt v termálních lázních!  
FOTO: Zde se podívá vítěz soutěže "Kde domov můj"

Kde domov můj: nová soutěž o pobyt v termálních lázních!  

8. 5. 2016

Portál i60 sledují čtenáři ze všech koutů České republiky – z velkých i menších měst, ale i malých vesniček, které propojuje internetová síť. Každý region, každé místo v naší krásné zemi má své kouzlo. Nenechávejte si jej pro sebe. Seznamte ostatní čtenáře s městem či obcí, ve kterém bydlíte.

„Kde domov můj.“ To je název naší nové soutěže, prostřednictvím které se mohou čtenáři magazínu i60 dozvědět  o místech dosud nepoznaných. Popište své město či obec, jejich největší zajímavosti, pozvěte je na místa, která máte ve svém okolí nejraději, doporučte jim zajímavosti ve vašem regionu, uveďte tipy na historické či kulturní památky, ale i tipy na dobrou restauraci, hospůdku, kavárnu…  

Cílem soutěže není opisovat Wikipedii či portály zaměřené na turistiku, ale vytvořit pozvánku, která přiláká čtenáře k návštěvě regionu, ve kterém žijete.  

Pravidla

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60. Každý soutěžící může vložit do soutěže jeden příspěvek, a to prostřednictvím svého profilu. K textu, jehož délka je libovolná, musí být přiloženy alespoň dvě fotografie, které ilustrují popisované místo. Tyto snímky musí být autorské, anebo z archivu autora, jeho příbuzných či známých, tedy nesmí být staženy z internetu.  

Soutěž bude probíhat do 31. května 2016, poslední příspěvek může být vložen na portál i60 v tento den do 12.00 hod. O vítězi soutěže rozhodnou sami čtenáři, a to tak, že na chatu Redakce uvedou do neděle 5. června 12. hodin jméno autora a název příspěvku, kterému dávají svůj hlas. Vítězem se stane autor s největším počtem hlasů, v případě stejného počtu hlasů rozhoduje o vítězi los. Cenou pro vítěze bude dárkový poukaz na čtyřdenní pobyt v lázních Dudince (Slovensko), konkrétně v lázeňském domě Rubín. Dárkový poukaz nám do soutěže věnovala cestovní kancelář Czech holidays.

Těšíme se na vaše příspěvky, na krásná místa Česka!  

 

Další naše soutěže

V plném proudu je naše nová hokejová tipovačka. Nesledujete hokej? Nevadí! Přesto si můžete zkusit zatipovat na výsledky hokejových zápasů Mistrovství světa, které se letos koná v Rusku. Tipování je bezplatné, tedy není potřeba žádný finanční vklad, naopak, vyhrát můžete outdorové brašničky Coleman. Ačkoliv tipovací soutěž běží třetí den, zapojit se do hry a zvítězit můžete stále. Denně totiž rozdáváme cca 15 bodů. Dosavadní průběžné pořadí a nejnovější tipovací příležitosti najdete zde.  

V běhu je také fotosoutěž na téma „Obrázky jara“. Právě nyní je příroda v největším rozpuku, zahrádky, skalky i louky hýří barvami, krásné snímky se dají ulovit nejen v přírodě, v lese, u řeky, ale i ve městě. Neváhejte a foťte!  

Pokračují samozřejmě naše dlouhodobé soutěže, a to vědomostní kvíz, v němž byla tento týden úspěšná paní Hana Habalová, které posíláme filmové DVD. Stejnou cenu obdrží také Marta Nosková za pět vydaných fotografií v soutěži FOTO DNE.  

Milé čtenářky, milí čtenáři, sledujte portál i60, soutěžte a bavte se s námi, protože tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%