Gril Texas, flashdisky či knihy
můžete vyhrát v magazínu i60

Gril Texas, flashdisky či knihy
můžete vyhrát v magazínu i60

10. 6. 2013

Protože se na stránkách www.i60.cz zaregistrovaly desítky nových čtenářů, dovolte, abychom pro všechny udělali malou rekapitulaci toho, co všechno náš magazín nabízí.  

Aktuální je hned několik soutěží. Až do konce června se můžete zúčastnit naší fotosoutěže na téma "Moje oblíbené místo, které doporučuji". Znáte nějaké hezké místo, kam byste pozvali své přátele? Podělte se o ně s našimi čtenáři a zveřejněte váš tip v rámci fotosoutěže magazínu i60. Máte šanci vyhrát mimo jiné plynový gril Texas, který věnovala do naší soutěže společnost Mountfield, ve hře je také velkokapacitní flashdisk či skvělá kuchařka šéfa Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka. Soutěžit můžete zde.

Do středy 12.3. můžete ještě hrát o Sarapis pro muže, přípravek na zlepšení kondice mužů v andropauze. Ve stejný den pak také vylosujeme vítěze o vstupenky na food festival "Všechny chutě světa". Produktové soutěže najdete zde. Brzy vám představíme soutěže o další produkty a nově také připravujeme soutěže pro milovníky křížovek. Pokud patříte mezi ně, sledujte i nadále magazín i60.

Posíláte ještě někdy pohlednice? Nechce se vám za ně platit? Pošlete zdarma pohlednice od nás. Vybrat si můžete hned z několika motivů. Prostřednictvím pohlednic můžete také popřát k svátku či ke kulatým narozeninám svým přátelům a rodinným příslušníkům. Pohlednice najdete zde.

Máte-li nějaký problém, který se týká financí, zdravého životního stylu či právní problematiky, můžete využít našich bezplatných poraden, kde na dotazy registrovaných čtenářů odpovídají odborníci z jednotlivých oborů. Odkaz na poradny najdete přímo na homepage.

Víte, že si v rámci našeho magazínu můžete najít nové přátele? Stačí, když ve svém profilu (Můj profil) kliknete na tlačítko hledat přátele, do 2 minut se vám objeví seznam potenciálních přátel, kteří mají stejné zájmy jako vy. Přátele je možné oslovit také prostřednictvím chatu na homepage magazínu i60. Povídat si zde můžete se všemi registrovanými čtenáři na nejrůznější témata a již brzy začneme sérii chatování se známými osobnostmi našeho společenského a kulturního života.

A na závěr jsou tu očekávané informace, týkající se vědomostní soutěže. Vítězi 6. týdne vědomostního kvízu magazínu i60 jsou:  Marie Stiborová a Květuš Kmínek. Gratulujeme vítězům, kteří od nás obdrží hezké knížky. Všichni ostatní milovníci vědomostních soutěží se již mohou těšit na novou sérii otázek, již dnes začne další soutěžní týden.

Magazín i60 je tu pro vás. Magazín i60 můžete psát i vy! Tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%