Na Clinta Eastwooda čeká 
ve třiaosmdesáti druhý rozvod

Na Clinta Eastwooda čeká
ve třiaosmdesáti druhý rozvod

11. 9. 2013

Druhá manželka známého amerického herce, režiséra a producenta Clinta Eastwooda požádala soud v Monterey o rozluku manželství. Pár už loni oznámil, že žije odděleně. Dina Eastwoodová žádá o výživné a také o to, aby jí byla do péče svěřena jejich šestnáctiletá dcera Morgan. Ze žádosti je podle tamního tisku patrné, že pár měl zřejmě předmanželskou smlouvu.

Eastwoodovi se vzali v roce 1996. Budoucí manželé se ale seznámil už o tři roky dříve během rozhovoru, který s Eastwoodem Dina Ruizová tehdy dělala coby televizní novinářka.

Clint Eastwood (83 let) byl už jednou ženatý. V letech 1953 až 1984 měl za manželku Maggie Johnsonovou, se kterou má syna Kylea a dceru Alison. Další tři dcery a syna má podle dostupných údajů s třemi dalšími ženami.

Eastwood získal světovou popularitu už v 60. letech díky rolím v takzvaných spaghetti westernech italského režiséra Sergia Leoneho. O deset let později oslovil domácí publikum postavou drsného detektiva Harryho Callahana. Na scénu se dokázal velmi úspěšně vrátit v 90. letech, kdy jeho film Nesmiřitelní byl oceněn čtyřmi Oscary.

herecké legendy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.