Fotosoutěž graduje: můžete
vložit 4. foto a ještě hlasovat

Fotosoutěž graduje: můžete
vložit 4. foto a ještě hlasovat

7. 10. 2013

Za námi je krásný slunečný víkend, který možná někteří z vás využili k nafocení nádherné podzimní přírody. Pokud tomu tak je, můžete svůj snímek poslat do naší soutěže na téma "Barvy podzimu". A pozor, dáváme šanci i těm, kteří už vložili tři fotografie. Všem čtenářům přidáváme bonus - jednu fotografii navíc a k tomu dalších šest hlasů, kterými můžete podpořit jednotlivé snímky. Každý ze soutěžících tedy může poslat do soutěže celkem čtyři forografie a využít 12 hlasů na jakoukoli fotografii.

Upozorňujeme všechny čtenáře, že podmínkou soutěže je také přidat k fotografii popisek - co snímek zachycuje, případně i kde byl pořízen a další podrobnosti. Porota totiž bude hodnotit nejen kvalitu snímku, ale právě i její popis. A co můžete vyhrát? Zahradní štěpkovač, který do soutěže věnovala společnost Mountfield.

Telefon, kniha, vstupenky do divadla a na výstavu

Toto jsou ceny, o které můžete hrát v naší produktové soutěži. Knižní bestseller s názvem Kouzelná mapa jsme vám tento týden představovali (čtěte zde), nyní si o knihu můžete zasoutěžit (zde). Soutěžit můžete opět také o vstupenky na natáčení pořadu Sejdeme se na Cibulce. Připraveno je celkem 100 vstupenek pro padesát čtenářů (vždy dvě vstupenky pro jednoho soutěžícího). Tentokrát si Aleš Cibulka pozval do Divadla U Hasičů například tanečního mistra Vlastimila Harapese, zpěvačku Marcelu Březinovou, zpěváka Daniela Rouse, režiséra Petra Zelenku a další hosty. Soutěžit můžete zde. A pokračuje i soutěž o telefonní přístroj Gigaset A400, jehož vítěze vylosujeme příští neděli. Hrajte zde.

Dnes jsme vylosovali vítěze soutěže o autoatlas Evropy. Štěstí tentokrát měla Pavla Vítková. A ke komu se tento týden štěstěna přiklonila při losování z úspěšných hráčů vědomostního kvízu? Knižní cenu od nás dostane Tomáš Prchlík a Milan Herka.

Sledujte magazín i60. Brzy zveřejníme další novinky. Tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.